април 18, 2024

Пияната Никол Кидман втрещи с неадекватно поведение на Оскарите (Актрисата се държи странно не за първи път – Снимки)

55-годишната звезда се появи пийнала на червения килим и позира твърде маниерно

https://kliuki.net/kliuki/piyanata-nikol-kidman-vtreshti-s-neadekvatno-povedenie-na-oskarite-aktrisata-se-darzhi-stranno-ne-za-parvi-pat-snimki/201198 Kliuki.net
Пияната Никол Кидман втрещи с неадекватно поведение на Оскарите (Актрисата се държи странно  не за първи път – Снимки)

Никол Кидман заедно с половинката си не пропусна церемонията на Оскарите.И този път в мрежата обсъждаха странното й поведение. Актрисата излезе на червения килим и не спря да миниерничи пред фотографите. В социалната мрежа се чуха мнения на потребители, че блондинката най-вероятно е пияна. Поне такова впечатление направи със странното си поведение.

„Никол Кидман вече е пияна!”, пише потребител на Туитър, след като изгледа видеото от представянето на звездата. Холивудската знаменитост така нацелува съпруга си Кийт Ърбан пред всички, че настина повечето си помислиха, че е гаврътнала няколко чаши с шампанско преди да дефилира на пистата.

Пияната Никол Кидман втрещи с неадекватно поведение на Оскарите (Актрисата се държи странно  не за първи път – Снимки)

Феновете не харесаха и корекциите, които си е направила по лицето холивудската знаменитост. Те я оприличиха на мумия с каменно лице и я сравниха с половинката й: „Незнам защо я сравнявам с Къртис. Неговото лице има бръчки и не е опънато като на Никол, но е жизнено. Симпатията ми е на негова страна, а жена му прилича на изкуствена кукла, която не може да контролира лицевите си мускули и изглежда като вкаменена.”

Пияната Никол Кидман втрещи с неадекватно поведение на Оскарите (Актрисата се държи странно  не за първи път – Снимки) - Снимка 2

Да припомним церемонията на Оскарите през 2017. Тогава публиката забеляза, че Никол Кидман аплодира много странно, с разперени  пръсти. По-късно тя поясни, че се страхувала да не повреди пръстените си. Но може пак да се е подкрепила предварително с алкохол.