юни 24, 2024

"Плачи сега" е пълна измама, песента не е на Алисия (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/plachi-sega-e-palna-izmama-pesenta-ne-e-na-alisiya-video/143280 Kliuki.net
"Плачи сега" е пълна измама, песента не е на Алисия (Видео)

"Плачи сега" се оказа абсолютна лъжа, феновете побесняха, че певицата ги използва

"Плачи сега" на Алисия беше едно от най-чаканите парчета в последните дни. И видеото най-накрая е факт. Само дето се оказа, че "Плачи сега" изобщо не е на Алисия. Парчето, което беше рекламирано от певицата като дует с колегата й Ангел, всъщност е изцяло на изпълнителя.

[caption id="attachment_67173" align="alignright" width="270"]"Плачи сега" изобщо не е на Алисия "Плачи сега" изобщо не е на Алисия[/caption]

Алисия се появява само на края на песента, колкото да изпее 3-4 реда. През останалото време "Плачи сега" се изпълнява само и единствено от певеца, видяха от hotarena.net. Това естествено вбеси страшно много феновете на половинката на Ники Михайлов. Които изобщо не останаха доволни от факта, че любимката им ги излъга, за да рекламира колегата си. Който на всичкото отгоре не е много обичан от почитателите, показват коментарите на онлайн потребителите.

"Как може такова нещо! Пуска част от песента, вижда ни, че се кефим, че ще пуска нова песен и си трае, че "Плачи сега" изобщо не е нейна", беснеят форумци срещу Алисия. Явно звездата е решила да удари едно рамо на доста по-непопулярния си колега. Защо обаче по този начин, питат феновете, които не крият разочарованието си от постъпката на любимката си.

"Можеше просто да каже, че ще участва в песен на Ангел. А не да се прави, че едва ли не и тя се включва наравно с него", недоволстват потребителите. Вижте и вие официалното видео на "Плачи сега" и краткото участие на Алисия в него.