юни 24, 2024

"Плачи сега" на Алисия и Ангел ядоса феновете (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/plachi-sega-na-alisiya-i-angel-yadosa-fenovete-video/143262 Kliuki.net
"Плачи сега" на Алисия и Ангел ядоса феновете (Видео)

"Плачи сега" на Алисия и Ангел разлюти жестоко онлайн потребителите

"Плачи сега" на Алисия е на път сериозно да вбеси почитателите на певицата. Дори и най-върлите фенове на звездата не скриха явното си недоволство срещу парчето. И то не за друго, ами заради факта, че любимката им е решила да изпълни "Плачи сега" в дует с колегата си Ангел.

[caption id="attachment_67022" align="alignright" width="270"]Алисия разгневи феновете с "Плачи сега" Алисия разгневи феновете с "Плачи сега"[/caption]

Който очевидно не е сред любимците на потребителите. "Ужас, защо точно Ангел", "Как можаха да изберат този некадърник Ангел", "Загубих интерес, напълно се отказах да чакам песента", са сред най-меките коментари на почитателите по адрес на "Плачи сега". Повече от ясно е, че феновете предпочитат Алисия да беше направила парчето сама, а не в дует. И то точно с Ангел, който, според форумци, вие като вълк.

Това обаче далеч не е всичко, заради което недоволстват онлайн потребителите. На места се появиха и подигравки към самия текст на "Плачи сега". И по-конкретно частта, в която Алисия пее "Аз виновна съм до грам". "Що за глупост? В българския език няма такъв израз", възмущават се форумци.

"То бива да пишат глупости, за да докарат рима, ама чак толкова", недоумяват феновете.