май 05, 2024

Плачи сега на Алисия - преправена! Виж новата версия на фен

https://kliuki.net/kliuki/plachi-sega-na-alisiya-prepravena-vizh-novata-versiya-na-fen/143326 Kliuki.net
 Плачи сега на Алисия - преправена! Виж новата версия на фен

Плачи сега на Алисия се появи преправена в мрежата, феновете просто не могат да простят решението на любимката си да има толкова кратка поява

Плачи сега на Алисия се появи преправена в мрежата, забеляза Kliuki.net!

Дали е честно и това не обижда ли певицата, е съвсем отделна тема, но е факт, че именно фен й скрои този номер.

[caption id="attachment_67588" align="alignright" width="300"]Плачи сега на Алисия преправена от фен Плачи сега на Алисия преправена от фен[/caption]

От както се появи парчето, Алисия трупа негативни коментари и критики.

Плачи сега не удовлетвори желанието на почитателите да чуят поредния хит на Алисия. Причината е, че тя се появява съвсем за кратко, а основно песента е на Ангел.

Явно гаджето на Ники Михайлов реши, че е добре да му удари рамо, за да го тласне напред в кариерата. Какво са се разбрали двамата, че да се стигне до подобен продукт, си остава фирмена тайна.

[caption id="attachment_67589" align="alignleft" width="300"]Плачи сега на Алисия обра негативи не само заради кратката й поява, а защото е с Ангел Плачи сега на Алисия обра негативи не само заради кратката й поява, а защото е с Ангел[/caption]

Според Алисия, тя харесала Плачи сега, но научила, че вече ще я прави Ангел, а после се намесила със съвети и насоки за клипа, за да бъде нещо по-различно.

Идеите й безспорно са модерни и винаги носят успех, но обожателите й мира нямат и прецениха, че Плачи сега на Алисия трябва да бъде коригирана.

„За всички, които не им хареса това, което чуха от Ангел и Алисия, позволих си известни корекции – ето го резултата!”, писа на страницата на звездата „авторът”.

Някои побързаха да изкажат мнение, че това е удар по имиджа на Алисия, но пък са доволни, че се наслаждават на един по-добър вариант на Плачи сега.

Сами ще пуснете звуковия файл и ще прецените за какво става дума, а после ни споделете до колко ви допада повече новата Плачи сега на Алисия:

https://soundcloud.com/andrey-yovev/plachi-sega-cdrip