април 15, 2024

Пламен Медаров и Ирина Флорин заедно на партито - защо отричат връзка?! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/plamen-medarov-i-irina-florin-zaedno-na-partito-zashto-otrichat-vrazka-snimki/141950 Kliuki.net
Пламен Медаров и Ирина Флорин заедно на партито - защо отричат връзка?! (СНИМКИ)

Пламен Медаров и Ирина Флорин се появиха заедно на партито след Биг Брадър Олл Старс

[caption id="attachment_57175" align="alignright" width="300"]Пламен Медаров и Ирина Флорин заедно на партито след Биг Брадър Пламен Медаров и Ирина Флорин заедно на партито след Биг Брадър
сн.: БУЛФОТО[/caption]  

Пламен Медаров и Ирина Флорин се появиха заедно на партито!

След края на Биг Брадър Олл Старс участниците от сезона и тези от ВИП Брадър се събраха на купон без задръжки, видя Kliuki.net.

Маските паднаха – особено тези на Пламен Медаров и Ирина Флорин.

[caption id="attachment_57176" align="alignleft" width="276"]Пламен и Ирина във вихъра на танците Пламен и Ирина във вихъра на танците
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Красавецът изглежда загърби окончателно Йоана и слуховете за афера между него и Ирина Флорин ще се окажат истина, коментираха ги цяла вечер околните. Причината е, че те не просто пристигнаха екипно, но и се впуснаха в много интимни танци.

Нямаше как да скрият нито искрите по между си, нито сластните движения на телата си. Ирина Флорин пък е на седмото небе, защото един от най-желаните кавалери у нас в момента е точно в нейните ръце.

Съпругата му Фани може само да съжалява и да се ядосва вкъщи, докато Пламен се е отдал на бурни нощни изпълнения. Двамата са разделени, но все още имат брак.

Марионетката обаче явно не смята да се връща трайно в семейното ложе, а вместо това се вихри в екстаз в компанията на Ирина Флорин. Той беше толкова зает да й обръща внимание, че забрави за останалите съквартиранти и почти не си каза дума с тях.

Вижте сами как Пламен Медаров и Ирина Флорин се появиха заедно на партито!