март 29, 2024

Пламен Медаров праща невръстния си наследник на фитнес

https://kliuki.net/kliuki/plamen-medarov-prashta-nevrastniya-si-naslednik-na-fitnes/142267 Kliuki.net
Пламен Медаров праща невръстния си наследник на фитнес

Бившият съквартирант от ВИП Брадър е категоричен, че детенцето имало нужда да тренира

Пламен Медаров беше сред най-скандалните и обсъждани участници във ВИП Брадър. Бившият съквартирант в шоуто продължава да скандализира и след излизането си от Къщата. Върхът обаче беше тази сутрин, когато Медаров заяви на всеослушание, че карал невръстния си син да ходи на фитнес.

[caption id="attachment_59514" align="alignright" width="148"]Пламен Медаров кара сина си да ходи на фитнес Пламен Медаров кара сина си да ходи на фитнес[/caption]

За справка на незапознатите, детенцето е на не повече от 5-6 годинки, тъй като все още е в детската градина. Това обаче ни най-малко не смущава татко му, който невъзмутимо заяви в студиото на "На кафе", че всеки ден малчуганът тренира. "След детската градина ходи на фитнес", изцепи се новоизлюпената звезда пред сащисаната Гала.

На въпроса й дали е нормално едно толкова малко дете да тренира във фитнес, Пламен заяви, че не само не е лошо, ами даже е хубаво, тъй като в детето се изграждал навик да се грижи за себе си. Думите му обаче предизвикаха доста отрицателни коментари в онлайн пространството. "Какви навици да тренира, та синът му е едва в детската градина, за какво са му мускули", "Вместо да рита топка с другите деца, го праща да блъска в залата. Това не е нормално", възмущават се зрителите.

А вие как мислите? Има ли място едно толкова малко дете във фитнес залата или не?