април 25, 2024

Пламен от Фермата с любовно послание към омъжената Теодора: Целувам те по кривите палчета! (Крият ли двамата афера? - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/plamen-ot-fermata-s-lyubovno-poslanie-kam-omazhenata-teodora-celuvam-te-po-krivite-palcheta-kriyat-li-dvamata-afera-podrobnosti/164926 Kliuki.net
Пламен от Фермата с любовно послание към омъжената Теодора: Целувам те по кривите палчета! (Крият ли двамата афера? - Подробности)

Похотливият кметски син сваля жената на футболиста с неприлично послание

Пламен от Фермата се забърка в любовна афера с футболната съпруга Теодора. Бизнесменът,който е син на кмета на Ябланица я сваля с кодирано послание, но вместо да получи внимание, той разрева обекта на желанието си. Плейбоят-ерген прати шифрована бележка до красивата Теодора, която е щастливо омъжена за Танко Дяков, бивш играч на футболните клубове „Берое” и „Локо София”. На мъничко листче похотливецът написа номер на страница от Алманаха, ноемр на ред и номер на буква. А в поредицата от цифри бе закодирано следното: „"Целувам те по кривите палчета". Теодора не усля да разбие кода на посланието, продуцентите се намесиха и бързо разгадаха шифъра му. Прочетоха на глас какво пише пред всички. [caption id="attachment_188354" align="aligncenter" width="350"]Пламен от Фермата с любовно послание към омъжената Теодора: Целувам те по кривите палчета! (Крият ли двамата афера? - Подробности) Снимка: Блиц[/caption] Теодора се засрами и се разрева и каза през сълзи, че се чувства омерзена и никога не е давала повод на Пламен, нито знак, че го харесва. Освен всичко друго красавицата се притесни как благоверния й ще приеме тази конфузна ситуация. Не стана ясно обаче дали нещо не остана скрито за зрителите, които коментират, че такива интимни послания не се пращат на някой, който не ти е дал някакви сигнали или пък  знаци. Пламен ще си понесе наказанието според, което ще трябва да спи сам 5 поредни вечери, тъй като според правилата на шоуто никой участник няма право да прави тайно послания или да крие нещо от продукцията, но остана съмнението, че тия двамата крият афера, предават от show.blitz.bg.