март 29, 2024

Плеймейтка пусна бомбата: Николета Лозанова поръча да разделя Благо и Есмер

https://kliuki.net/kliuki/pleymeytka-pusna-bombata-nikoleta-lozanova-poracha-da-razdelya-blago-i-esmer/152962 Kliuki.net
Плеймейтка пусна бомбата: Николета Лозанова поръча да разделя Благо и Есмер

Плеймейтката Деси Димитрова негласно обвини Николета Лозанова в жестока интрига!

Все от най-скандалните плеймейтки у нас - Николета и Деси Димитрова забъркаха жесток скандал! В случая инициатор Лозанова, но бе разгласен от нейната колежка по бюст. Тя разкри, че й е предлагано да развали едно звездно семейство - на Благой Георгиев и Есмер Омерова. Димитрова не пожела да разкрие от кое "звездно предаване" йе дошло предложение. По-запознатите със светските среди, обаче, веднага вързана две и две и "Папараци" се превърна в единствения възможен отговор. Именно в предаването, водено от Николета до скоро, лъснаха папарашки кадри на Джийзъса и Биляна Евгениева преди години. Тогава Благо бе с предишната си любов Христина Витанова. Лозанова пък бе обвинена, че разчиства сметки с нея. Но явно истината е друга и мишената не е бившата гимнастичка, а самият Георгиев. Сега, когато е женен да красивата Есмер, за малко да стане отново жертва на заговор. На кадрите с Евгениева ясно се виждаше, че са нагласени.

Вероятно и тя е получила примамлива оферта да разбие едно семейство,

на която не е устояла. Силиконката Деси Димитрова, обаче, категорично е отхвърлила предложението да стане част от такъв коварен план. "Преди няколко месеца от една телевизия ми се обадиха и ми предложиха да направим скандал с известен футболист, който има семейство, има деца... Става дума за Благо Джизъса. Трябваше да вляза в ролята на изкусителка, да го изкуша и така да разваля семейството му. Може би много момичета биха се съгласили, защото това е бърза слава. За мен обаче това е изключително грозно. Категорично отказах, защото не искам да се свързва името ми с такъв "пиар", сподели силиконката. [caption id="attachment_129896" align="alignnone" width="300"]Деси Димитрова набеди Николета за поредна интрига Деси Димитрова набеди Николета за поредна интрига[/caption] Всички знаем колко са слаби ангелите на Джийзъса, така че надали щеше да й е особено трудно да го прелъсти. А излъчването на папарашки кадри, на които Георгиев интимничи с друга красавица, със сигурност би довело до края на брака му с Омерова. И без това любовта им е на приливи и отливи, най-вече заради невъзможността на Благо да следва прави път на моногамията. А явно Николета е искала да го удари точно в слабото място, пише pik.bg.