май 02, 2024

По-откачена и от майка си: Лурдес Леон се пусна само по мрежа (Щерката на Мадона втрещи с вулгарен тоалет – Снимки)

Нищо не може да смути дъщерята на Мадона

https://kliuki.net/kliuki/po-otkachena-i-ot-mayka-si-lurdes-leon-se-pusna-samo-po-mrezha-shterkata-na-madona-vtreshti-s-vulgaren-toalet-snimki/208594 Kliuki.net
По-откачена и от майка си: Лурдес Леон  се пусна само по мрежа (Щерката на Мадона  втрещи с вулгарен тоалет – Снимки)

26-годишната Лурдес Леон продължава да шокира обществеността. Повечето  деца на известни световни знаменитости от ранна възраст започват да показват различни таланти и успяват да изградят успешна кариера. Само Лурдес, която наближава 30 г все още е известна само с това, че е дъщеря на Мадона.

Момичето има не лоша външност, но не е показала какво се крие душата й. Леон стана известна предимно с лудориите си. Публикувайки снимки с космати подмишници на червения килим и го прави с удоволствие.

През 2018 г тя започна да прави опити и като модел. Откривала е рекламни кампании и е дефилирала на модни подиуми . Само, че рядко някой я кани на светски събития заради непредвидимата й екстравагантност.

По-откачена и от майка си: Лурдес Леон  се пусна само по мрежа (Щерката на Мадона  втрещи с вулгарен тоалет – Снимки)

Така се случи и на шоуто на „Виктория сикретс” На червения килим Лурдес успя да засенчи всички, дори звезди като Джиджи Хадид и Емили Ратайковски, които също бяха сред звездните гости.

По-откачена и от майка си: Лурдес Леон  се пусна само по мрежа (Щерката на Мадона  втрещи с вулгарен тоалет – Снимки) - Снимка 2

Щерката на Мадона избра тънка рокля от мрежа, под която се видяха всичките й извивки на фигурата, А това, че нямаше сутиен бе най-малкия проблем.

Но вида й не се понрави на потребителите: „Лурдес винаги изглежда вулгарно.”, „Дори задмина майка си с тази безсрамна рокля!”, възмущават се те.

Източник: Wday. ru