май 01, 2024

По-секси и от Анистън и от Джоли: Новата любима на Брад – Инес де Рамон показа апетитни крака в дръзко мини - Снимки)

Нова поява на девойката по която холивудскят ерген Брад Пит си загуби ума

https://kliuki.net/kliuki/po-seksi-i-ot-anistan-i-ot-dzholi-novata-lyubima-na-brad-ines-de-ramon-pokaza-apetitni-kraka-v-drazko-mini-snimki/218233 Kliuki.net
По-секси и от Анистън и от Джоли:  Новата любима на Брад – Инес де Рамон показа апетитни крака в дръзко мини -  Снимки)

Инес де Рамон, любимата жена на Брад Пит, за пореден път успя да попадне на първите страници на таблоидите. Всичко е за перфектните крака на момичето, което тя смело показа  на една от улиците на Калифорния, като се разбра, че вкусовете на актьора очевидно са се променили. Инес изглежда пищно и не се срамува от извивките си, обута в казашки ботуши и ултракъса рокля.

Имайте предвид, че Инес е фитнес треньор и фен на здравословния начин на живот, за разлика от Джоли, която страда от анорексия от много години. С височина 173 см, тежи 58 кг, без да се занимава с часове тренировки във фитнеса: Инес предпочита баланса между физическата активност и правилното хранене.

Припомняме, че Инес де Рамон е родена на 19 декември 1992 г. в Ню Джърси. Аферата с Инес е първата сериозна връзка на Пит след развода му с Анджелина Джоли. Въпреки значителната възрастова разлика - цели 28 години, Пит и неговата избраница изглеждат много хармонично. В новата си връзка 60-годишният артист видимо се е подмладил и изглежда най-много на 40 и нещо. Вярно, злите езици клюкарстват, че Пит просто си е направил кръгъл лифтинг.Но дали е така само той единствен си знае. Скоро се разбра, че двамата вече живеят под един покрив и са много влюбени.

Източник: wday,ru