април 25, 2024

Под дъното! Ивана от „Мис Силикон“ е ш@фр@нтия безплатно! 20 см. ако не влязат в нея, не е човек (сякаш, ако влязат, е)

https://kliuki.net/kliuki/pod-danoto-ivana-ot-mis-silikon-e-sh-at-fr-at-ntiya-bezplatno-20-sm-ako-ne-vlyazat-v-neya-ne-e-chovek-syakash-ako-vlyazat-e-2/166892 Kliuki.net
Под дъното! Ивана от „Мис Силикон“ е ш@фр@нтия безплатно! 20 см. ако не влязат в нея, не е човек (сякаш, ако влязат, е)

Конкурсът за силиконки падна на най-ниското ниво в историята си!

Ясно е, че Мис Силикон не трябва да пращи от ум, но когато мозъкът изцяло отсъства от главата й, става страшно. Такъв е случаят с Ивана Янева, която се включи в конкурса „Мис Силикон“.

Тя разкри пред журито и публиката, че единственото, което я вълнува в живота, е мъжкият член и той да проникне в нея. Под 20 см. изобщо не ги зачита.

Интересното е, че Ивана от Перник се изявява като местната ш@фр@нтия на малкия град безплатно. Повечето подобни девойки го правят за пари, докато тя се показва като „парцал“ само за удоволствие, защото произхожда от семейство с добро финансово положение.

Останалите претендентки за „Мис Силикон“ също правят безразборен секс и са готови на всичко, за да вземат титлата и така да си пробият път към славата. Досега няма нито една участничка в този конкурс, която да не се изявява като лека жена и да не е позната на една дузина к*рв@ри.

Прякорът на Ивана в Перник е Пернишката Ариел. Той идва от приликата й с русалката Ариел. Общото между двете е, че и двете не могат да се нарекат истински човек, както и че и двете нямат никакъв умствен багаж.

Силиконката чупи тъпомера с изискванията, които има за един мъж. Всъщност единственото й изискване е да има поне 20 см. дължина членът на въпросния господин. Затова тя разбирала дали иска да бъде с един мъж чак след като му види ерекцията.

Ивана има 400 кубика силикон, но е толкова простовата, че не си спомня дали това е само за едната й гърда или и за двете общо. Разбира се, когато си изкуствена, каквато е тя, нямаш право на самочувствие и изисквания за размери и подобни. Наглостта на глупавите хора обаче винаги е била безгранична.