април 23, 2024

Под прикритие 4 все пак отнесе санкция от СЕМ (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/pod-prikritie-4-vse-pak-otnese-sankciya-ot-sem-video/142661 Kliuki.net
Под прикритие 4 все пак отнесе санкция от СЕМ (Видео)

Под прикритие 4 вече върви със съответната цензура

Под прикритие 4 предизвика сериозни дискусии още с първите си епизоди. Голяма част от зрителите не скриха недоволството си от прекалено цветущия език, използван на поразия в сериала. Нещо повече, заради псувните и неприличните сцени срещу Под прикритие 4 дори беше изпратена жалба до СЕМ, които да преценят дали сериалът е подходящ за праймтайма на централна медия.

[caption id="attachment_62214" align="alignleft" width="300"]Под прикритие 4 все пак отнесе санкция от СЕМ Под прикритие 4 все пак отнесе санкция от СЕМ[/caption]

Появиха се дори слухове, че Под прикритие 4 ще бъде свален от екран или поне преместен в по-късен час. За щастие на феновете на поредицата това не се случи. Сериалът обаче си отнесе санкцията от СЕМ, забелязаха бдителни зрители. В епизода на Под прикритие 4, излъчен снощи, нецензурните думи, използвани от героите, бяха заглушени с характерния пиукащ звук. "Явно все пак са им отправили предупреждение да си цензурират псувните", коментират форумци.

Интересно обаче какво ще се случи с предизвикателните кадри, каквито 100% ще има в някоя от следващите серии, питат се феновете. Малко е вероятно продуцентите на Под прикритие 4 да ги изрежат, тъй като това е много допълнителна работа. "Може просто да сложат по една лентичка "цензура" на по-пикантните места", гадаят почитателите .