март 21, 2023

"Под прикритие 4" започна с провал

https://kliuki.net/kliuki/pod-prikritie-4-zapochna-s-proval/142330 Kliuki.net
"Под прикритие 4" започна с провал

Новият сезон на "Под прикритие" разочарова феновете

"Под прикритие 4" започна с провал. Първият епизод на дългоочакваното продължение на сериала разочарова феновете, които не крият недоволството си. В онлайн пространството буквално ври от възмутени зрителски коментари. Основната причина за недоволството на феновете се оказаха прекалено натуралните екшън сцени, изобилстващи от кръв, както и турската реч. "Ужасно начало!

[caption id="attachment_59949" align="alignleft" width="300"]Стартът на "Под прикритие 4" не се хареса на зрителите Стартът на "Под прикритие 4" не се хареса на зрителите[/caption]

Имитация на американска екшън боза без никакъв смисъл", "Махнете я тази турска реч, турски сериал ли гледаме или български", са само част от коментарите на недоволните почитатели.

Изглежда, че идеята на сценаристите да докарат максимална автентичност на разговорите между Джаро и турския му партньор като ги направят на турски, не се е понравила особено на повечето фенове. За капак онлайн зевзеци си направиха гавра и с новите актьорски попълнения, които се включват в сезона. Неизвестен гавраджия публикува снимка на купчина дървета с надпис към тях "Новият актьорски състав на "Под прикритие".

[caption id="attachment_59950" align="alignright" width="300"]"Под прикритие 4" предизвика и гаври "Под прикритие 4" предизвика и гаври[/caption]

Най-вероятно става въпрос за братът на Захари Бахаров - Явор, който имаше основна роля в първия епизод на поредицата, убедени са форумци. Голяма част от тях обаче смятат, че звездата от "Стъклен дом" не е успял да покрие очакванията към него и не се е представил на нивото на батко си. "Дано следващите серии са по-добре", надяват се зрителите.