юни 10, 2023

Под прикритие го изместиха – СЕМ победи! Феновете ревнаха

https://kliuki.net/kliuki/pod-prikritie-go-izmestiha-sem-pobedi-fenovete-revnaha/142907 Kliuki.net
Под прикритие го изместиха – СЕМ победи! Феновете ревнаха

Под прикритие го изместиха в по-късен час, а феновете ревнаха заради промяната

Под прикритие го изместиха в по-късен час, научи ексклузивно Kliuki.net!

Любимият сериал вече няма да се излъчва в досегашния пояс, СЕМ победи след скандала с цинизмите.

[caption id="attachment_64062" align="alignright" width="300"]Под прикритие го изместиха в 22 часа, СЕМ победи Под прикритие го изместиха в 22 часа, СЕМ победи[/caption]

Множество жалби бяха отправени до регулаторния орган, за да се вземат мерки и да се ограничи достъпа на Под прикритие до непълнолетните.

Доводите бяха, че по това време на вечерта, те съвсем не са по леглата си и няма как да им бъде забранено да седнат пред телевизорите.

[caption id="attachment_64064" align="alignleft" width="300"]Под прикритие е вече с нов час заради цинизмите Под прикритие е вече с нов час заради цинизмите[/caption]

Минаха няколко седмици и шумът утихна, зрителите не очакваха да настъпи смяна, но изненадващо днес в програмата на БНТ, Под прикритие е заложен да се излъчи в 22 часа.

Със сигурност и държавната телевизия е била уведомена в последния момент, защото в трейлъра за 8-ма част, това не беше предвидено и си стои обявен старият час - 20.45.

Феновете ревнаха от недоволство, че медийните експерти са се намесили и са наложили мярката. Не на всички този час ще бъде удобен, а и на никого не му се чака до късно, за да види поредния епизод, който се очаква винаги с нетърпение. Така или иначе обаче, решението е факт и всички ще трябва да го приемат, независимо дали им харесва.

Новият сезон на Под прикритие стана обект на нападки още след старта си. Повечето не намираха интрига и смисъл в сюжета, но в момента сякаш неодобрението започна да отстъпва на интереса.

Събитията във филма обещават да са вълнуващи и занапред, но вече ще са с по-късен час – тази неделя е от 22 часа Под прикритие!