февруари 25, 2024

"Под прикритие" изсипа поредна боза с втори епизод! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/pod-prikritie-izsipa-poredna-boza-s-vtori-epizod-video/142419 Kliuki.net
"Под прикритие" изсипа поредна боза с втори епизод! (ВИДЕО)

„Под прикритие” е на път да разочарова тотално феновете си – изсипа поредна боза с втори епизод

[caption id="attachment_60529" align="alignright" width="300"]"Под прикритие" изсипа поредна боза с втори епизод "Под прикритие" изсипа поредна боза с втори епизод[/caption]  

„Под прикритие” е пред тотален провал с четвърти сезон!

Поредната боза беше изсипана тази неделя, а феновете са на път съвсем да се разочароват… По някакви неизвестни причини героите в сериала са показани в особено изкуствена светлина, репликите им звучат не така спонтанно, както беше в предишните части.

[caption id="attachment_60530" align="alignleft" width="271"]Джаро и Ния ще се срещнат в трети епизод, но дали скуката в "Под прикритие" ще продължи...?! Джаро и Ния ще се срещнат в трети епизод, но дали скуката в "Под прикритие" ще продължи...?![/caption]

Ефектите са прекалени и сюжетът се губи, коментират усърдно в мрежата, видя Kliuki.net. Екшън сцените пък са пресилени и възникват крайно неадекватно, гласи масовото мнение на зрителите. Сценаристите са се оляли с цинизмите, както и с турския език, възмущават се в нета.

Най-хубавият български филм изглежда ще съсипе окончателно ореола си, ако нещата продължават в този дух. Мнозина бяха толерантни, когато „Под прикритие” стартира и се надяваха, че ще последват събития, които ще ни държат в напрежение и ще предложат нещо ново.

А всъщност, освен модерно заснемане, красиви жени и изтъркани фрази между артистите, засега нищо друго не предлага, категорични са почитателите на „Под прикритие”. "Искам да гледам "Под прикритие", а не "Листопад"! Какво се случва?!", реагираха потресени от резултата.

Все пак има време, а преценката не бива да бъде толкова крайна, но понеже кримката е супер хитова, сега към нея са насочени доста критични очи.

Вие сами споделете как ви се стори новата серия на „Под прикритие”!