април 19, 2024

"Под прикритие" пада заради Куката?! Виж как наложи каруцарския език

https://kliuki.net/kliuki/pod-prikritie-pada-zaradi-kukata-vizh-kak-nalozhi-karucarskiya-ezik/142509 Kliuki.net
"Под прикритие" пада заради Куката?! Виж как наложи каруцарския език

„Под прикритие” пада заради Куката, а каруцарският език, който той наложи, предизвика огромен отзвук

 

„Под прикритие” пада заради Куката – точно той наложи каруцарският език в сериала, научи Kliuki.net.

Не е тайна, че Мариан Вълев – Куката е един от сценаристите на филма, а заради изискването си героите да говорят с фрази от улицата, той дори е стигнал до огромна разпра с останалите си колеги, пише изданието inews.bg.

[caption id="attachment_61160" align="alignright" width="300"]"Под прикритие" пада заради Куката - той наложи каруцарския език в сериала "Под прикритие" пада заради Куката - той наложи каруцарския език в сериала[/caption]

Куката се консултирал с хора от подземния свят и настоявал „Под прикритие” да заложи на колкото се може повече цинизми. Резултатът обаче предизвика широк отзвук не само в медиите, но и сред феновете на крими сагата. Вече има редица жалби до СЕМ, а една от тях изпрати дори самият Слави Трифонов.

Водещият се обяви срещу „Под прикритие”, които излъчват в ранен час и ръсят брутализми на килограм, посочва „Всеки ден”. Той настоява за глоба за тях, а според експерти дори може да се стигне дотам, че „Под прикритие” да падне от екран. В името на почитателите това надали ще се случи и сме убедени, че продуцентите ще вземат необходимите мерки, за да може да се наслаждаваме на любимите си образи.

В четвърти сезон на „Под прикритие” никоя от мръсните думи не е смекчена или цензурирана, даже напротив, използват се откровени грубости, които се леят от ефира на държавната медия. Надзорниците са се прицелили и в някои от по-натрапчивите сцени, които съвсем не са подходящи за малолетната аудитория.

Оказва се, че не Димитър Митовски е отговорен за положението, а Мариан Вълев, който от известно време пише „Под прикритие” заедно с останалите в екипа. По тази причина той се спречкал с някои от актьорите, но явно капризите му натежали пред шефовете, за да по послушат.

Куката не се разбира нито с бившата си Снежана Макавеева, нито с Владо Пенев и Захари Бахаров, издават от кухнята на „Под прикритие”.