декември 04, 2023

"Под прикритие" за смях - баровците се наливат с евтино уиски! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/pod-prikritie-za-smyah-barovcite-se-nalivat-s-evtino-uiski-video/142449 Kliuki.net
"Под прикритие" за смях - баровците се наливат с евтино уиски! (ВИДЕО)

„Под прикритие” стана за смях с евтиното уиски за баровците

  [caption id="attachment_60747" align="alignright" width="300"]"Под прикритие" за смях - баровците се наливат с евтино уиски! "Под прикритие" за смях - баровците се наливат с евтино уиски![/caption] „Под прикритие” се дъни от самото начало на четвърти сезон…

Дългото очакване на сериала май ще се окаже, че въобще не си е струвало, гърмят форумите с недоволни коментари, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_60748" align="alignleft" width="300"]"Големият" Иво Андонов си сипва от "луксозното" уиски "Големият" Иво Андонов си сипва от "луксозното" уиски[/caption]

Вече ви разказахме как голяма част от героите бяха напълно развенчани и принизени, а някои сцени се оказаха тотална глупост. Дали по-нататък кримката ще успее да предизвика интереса на хората, само времето ще покаже.

Междувременно има моменти, в които ни карат откровено да се смеем пред екрана. Евтиното уиски, с което се наливат баровците, е един такъв пример. Знаем, че продуктовото позициониране е съществен елемент „Под прикритие” въобще да го има в ефир, но питието, което всеки може да си купи от голяма търговска верига, определено не се вписва.

Иначе мафиотите го раздават много ларж, правят си купони на яхти, хвърлят се пари за дрога, всичко е лъскаво и показно. И изведнъж Иво Андонов посяга към бутилката Paddy…, кискат се в мрежата.

Въпрос на възможности е, но почти всеки втори може да си позволи от ирландското уиски, което се шири масово в магазините.

Критиката не е съвсем основателна, защото в крайна сметка „Под прикритие” се нуждае от рекламодатели, но сме съгласни, че резултатът е меко казано комичен.

Вие също споделете мнението си и как намирате този факт, че баровците се наливат с евтино уиски в „Под прикритие”!