септември 28, 2023

ПОДАРИ ХАРИЗМА И НЕЗАВИСИМОСТ НА ЕДНА АБИТУРИЕНТКА

https://kliuki.net/kliuki/podari-harizma-i-nezavisimost-na-edna-abiturientka-2/154727 Kliuki.net
ПОДАРИ ХАРИЗМА И НЕЗАВИСИМОСТ НА ЕДНА АБИТУРИЕНТКА
За да я научите да вярва  в невъзможни неща- в Черната Роза, която живее 6 месеца без да се нуждае от вода и в огъня на Черния диамант, носещ вечния пламък наЛюбовта… Всяка абитуриентка заслужава да й подарите Метаноа, за да й напомня завинаги деня, в който започва  да гради сама своето ароматно цветно бъдеще. Дръзки, красиви и ерудирани жени с таланти, които да вдъхновяват и остроумие, което  да предизвиква света да ги чуе. От такива жени се нуждаем. Всяка година по същото време едни млади момичета поемат по дългия път на израстването им като жени. Абитуриентският бал е първият ритуал по посвещаване в женственост. И на този специален ден нека да им пожелаем да бъдат постоянни в желанията си като Черни рози и да бъдат вечно себе си като Черни диаманти. Защото животът е маратон, не спринт. И не талантът е това, което те прави успешен, а именно упоритостта да отстояваш себеси.

 

Метаноа събира класическата женственост и вечността ведно, за да ви предложи онзи Подарък, който от векове наред напомня, че всяка жена може да се превърне в легенда стига да има силата да отстоява себе си - Черна роза&Черен диамант Чокър ( линк- https://metanoadelarose.com/продукт/черна-роза-черен-диамант/ )

Чокърът е не просто колие. Той има над 100-годишна история, свързана с красиви жени, които носейки го са подчертавали своята сила, харизма и магнетичност.  От Древен Китай, Индия и Египет, до Буржоазна Франция и Английския Кралски двор, Чокърът винаги е бил изборът на жените, превърнали себе си в легенди. Бижуто, което е символ на трансформацията от момичешка невинност към женска увереност.