април 19, 2024

Покойната Елизабет II не позволила на Меган и Хари да живеят в Уиндзор (Кралицата се скарала на актрисата, че е груба с персонала)

https://kliuki.net/kliuki/pokoynata-elizabet-ii-ne-pozvolila-na-megan-i-hari-da-zhiveyat-v-uindzor-kralicata-se-skarala-na-aktrisata-che-e-gruba-s-personala/167183 Kliuki.net
Покойната Елизабет II не позволила на Меган и Хари да живеят в Уиндзор (Кралицата се скарала на актрисата, че е груба с персонала)

Покойната кралица Елизабет II не позволила на Меган и Хари да живеят в Уиндзор, узна Kliuki.net.

Актрисата и внукът на Елизабет се надявали, че ще получат няколко апартамента в замъка Уиндзор, но вместо това получили Фрогмор Котидж. Нещо, което ги разочаровало страшно много, твърди нова книга за кралското семейство, чийто автор е Кати Никъл.

„Когато Хари и Меган обявиха желанието си да се изнесат от двореца Кенсингтън, Кралицата им предложи Фрогмор Котидж, в парка на двореца Уиндзор“, твърди авторката. Товва обаче сериозноо се разминавало с желанието на двойката да получат апартаменти в самия замък.

Случайно или не, само няколко месеца след като се нанесоха в новия си дом, подарен им от Елизабет, те обявиха, че се оттеглят от кралското семейство и ще живеят в Калифорния. Това обаче далеч не е първият път, в който Елизабет е трябвало да се сблъска с капризите на актрисата.

Кралицата не е била съгласна разведената Меган да носи чисто бяла рокля на сватбата си с Хари. „Тя вярваше, че ако вече си бил женен, не избираш снежно бяло за втората си сватба“, пише Никъл.

И добавя и още един инцидент, преди самата сватба. Тогава актрисата отишла в Уиндзор, за да дегустира меню за събитието. „Меган беше в двореца и опитваше ястията, когато досто остро се скара на човек от персонала, че усеща яйца в еднно от тях, което трябвало да бъде веган и макробиотично. В този момент Кралицата влезе в стаята и я чу и й каза: „В това семейство не говорим на хората по този начин“.