март 29, 2024

Покрай новата си любов Джулката сключи примирие и с бившия си

https://kliuki.net/kliuki/pokray-novata-si-lyubov-dzhulkata-sklyuchi-primirie-i-s-bivshiya-si/167059 Kliuki.net
Покрай новата си любов Джулката сключи примирие и с бившия си

Съобщи благата вест навръх Кръстовден

Моделът Джулиана Гани потвърди мълвата, че е в очакване на бебе от полицая Теодор Гецов, с когото са заедно от няма и година.

Силиконовата миска обяви новината малко повече от месец след кръщенето на сина й Давид, който е плод на любовта й с фитнес инструктора Илиян Найденов.

За никого не е тайна, че двойката се раздели през миналата година след чутовен скандал.

След като през пролетта се разбраха за родителските права, изглежда бившите съпрузи са заровили томахавката към днешна дата.

След появата на новия мъж в живота й не закъсняха и предположенията кога ще се задоми отново, но тя е категорична, че не се задава сватба №3.

Миналата година тя си пожела навръх Кръстовден голямо и щастливо семейство и вероятно именно поради тази причина съобщи благата вест за бременността си именно преди дни – на 14 септември.

До раздялата с първия й мъж Станимир Ташев се стигна, защото той не работел и тя била единствената, която осигурявала бюджета им. Разбира се и тази раздяла не мина без панаири, но като че ли бяха по-умерени. Мълвата дори носи, че Джулката излязла от този брак с борч.

Тези дни, след като отново се заговори за женитба покрай новата й връзка, а някои припомниха как брак №2 се е случил по принуда, тъй като в противен случай детето й щяло да се води на името на първия й мъж, Джулиана Гани изригна. Тя е категорична, че няма да има трети брак и допълва, че е нейна работа поради каква причина се е стигнало до втория й брак.

След множеството шумни скандали между нея и Илиян Найденов, през пролетта последва нов обрат. Двамата сключиха споразумение за родителските права, за да избегнат опустошителните съдебни битки по темата.

Така Давид ще вижда и двамата си родители. Джулката заяви, че по този начин запазва и нормалните си отношения с Илиян, с когото ще взимат заедно важните решения, засягащи сина им.

За момента Илиян пази в тайна личния си живот. Единствената информация, която споделя, е свързана със сина му Давид и бизнеса му.

В същото време Джулката споделя всичко случващо се в живота й и отбелязва, че в началото на следващата година ще станат четирима. Споделя, че за момента е качила 1.8 кг., но бременността й минава леко. Все още мислят име.

Източник: Уикенд