април 20, 2024

Пол Уокър в опасна игра със смъртта в "Бързи и яростни 7"

https://kliuki.net/kliuki/pol-uokar-v-opasna-igra-sas-smartta-v-barzi-i-yarostni-7/143056 Kliuki.net
 Пол Уокър в опасна игра със смъртта в "Бързи и яростни 7"

Пол Уокър си играе със смъртта в „Бързо и яростни 7“, накрая тя го застигна

Пол Уокър буквално играе опасна игра със смъртта в „Бързи и яростни 7“. Актьорът, който си отиде на 40 години при нелепа катастрофа, буквално до последно ходеше по острието на бръснача.

Кадри от последните му сцени в „Бързи и яростни 7“ показват, как знаменития артист прави супер опасни каскади, скача от покриви и се впуска в луда гонка с високо скоростни автомобили. От екипа издават, че голяма част от каскадите Пол прави сам. Което си е истинска игра със смъртта.

[caption id="attachment_65270" align="aligncenter" width="300"]Пол Уокър си играе със смъртта в "Бързи и яростни 7" Пол Уокър си играе със смъртта в "Бързи и яростни 7"[/caption]

Сблъсъци с банди, взривове и още опасни каскади — това е само част от образа на екшън героя на Пол Уокър в „Бързи и яростни 7“.

[caption id="attachment_65272" align="aligncenter" width="300"]Някои от каскадите актьорът изпълнява лично Някои от каскадите актьорът изпълнява лично[/caption]

„Играеше опасна игра със смъртта не само като герой във филма, но и по време на снимките. Накрая тя го победи“, коментира член от екипа.

[caption id="attachment_65271" align="aligncenter" width="300"]Тръпката да измамиш смъртта се оказва по-силна от благоразумието Тръпката да измамиш смъртта се оказва по-силна от благоразумието[/caption] Pol 4

Фенове видели първите кадри от новия трейлър на „Бързи и яростни 7“, споделят, че се чувстват сякаш виждат предзнаменование за смъртта му. „Това със сигурност са най-смелите му лудории на екран“, споделят те. „Той сякаш се присмива в лицето на смъртта, имам чувството, че филмът е негова лична игра с онази с косата, в която накрая загуби“, пише друг. В една от сцените Пол се измъква на косъм от огнена катастрофа, като тази, в която загина, скачайки от покрива на колата, на пътното платно. За жалост не успя да се спаси по такъв начин и в живота.