април 20, 2024

Пол Уокър загинал заради свръхвисока скорост (Разследването приключи)

https://kliuki.net/kliuki/pol-uokar-zaginal-zaradi-svrahvisoka-skorost-razsledvaneto-priklyuchi/143108 Kliuki.net
Пол Уокър загинал заради свръхвисока скорост (Разследването приключи)

Пол Уокър си отиде заради свръхвисока скорост

Пол Уокър си отиде заради свръхвисока скорост. Звездата от „Бързи и яростни“ загина в нелепа катастрофа преди четири месеца, но следствието приключи с разследването на смъртта му едва тези дни. Полицията официално потвърди истинската причина за смъртта на актьора. А тя е, че Пол е карал с твърде висока скорост, която е довела до катастрофата.

Проверките са доказали, че автомобилът не е имал никакви механични повреди, както се смяташе по-рано. Поршето, с което актьорът загина, не е имало никакви дефекти и всички щети по него, са възникнали след удар.

[caption id="attachment_65709" align="aligncenter" width="300"]Високата скорост е единствената причина за смъртта на Пол Уокър Високата скорост е единствената причина за смъртта на Пол Уокър[/caption]

Официалният доклад не е публикуван все още, но източник от полицията, казва, че Роджър Родас е карал с почти 150 километра в час и е загубил контрол над волана. Информацията напълно се припокрива с предварителните доклади, както и с доклада от аутопсията. В него пишеше, че според нараняванията и състоянието, в което е бил открит Пол Уокър, очевидно превозното средство се е движело с превишена скорост, съобщава US Weekly.

[caption id="attachment_65711" align="aligncenter" width="300"]Разследването официално приключи Разследването официално приключи[/caption]

Новината слага край на спекулациите около смъртта на Пол Уокър и Роджър Родас. Следствието окончателно приключва случая и официалното становище на полицията ще бъде оповестено пред обществеността до дни.