декември 01, 2023

Помните ли я? Вижте дъщерята на Гълъбин Боевски днес (Сара забрави скандала с кокаина, не иска да говори с баща си - Фото)

https://kliuki.net/kliuki/pomnite-li-ya-vizhte-dashteryata-na-galabin-boevski-dnes-sara-zabravi-skandala-s-kokaina-ne-iska-da-govori-s-bashta-si-foto/161567 Kliuki.net
Помните ли я? Вижте дъщерята на Гълъбин Боевски днес (Сара забрави скандала с кокаина, не иска да говори с баща си - Фото)

Дъщерята на Гълъбин Боевски се опитва да се отърси от ада с дрогата, промени живота си

От кошмара на кокаиновата афера с Гълъбин Боевски в Бразилия до мечтаното щастливо семейство. Голямата дъщеря на легендарния щангист Сара Боевска изплува от ада и промени изцяло живота си. 24-годишната софиянка се радва на две момченца, които тотално преобърнаха нейния свят. Хлапетата са на две и четири години и запълват по-голямата част oт ежедневието на Сара. Спортната дисциплина на Боевска, която се занимава с тенис, й помага да намери време и за частния бизнес. С подкрепата на своята половинка Стефан Тарфов, който също е бивш тенисист, тя организира специални балонени партита. Сред нейните клиенти са най-популярните ВИП персони в България. Наскоро от услугите на компанията се възползваха Благо Георгиев и Златка. „Capa е нов човек. Забравила е мрачното минало и почти не поддържа постоянна връзка със своя баща“, споделиха източници, близки до прочутото семейство. „Тя имаше възможност да продължи спортната си кариера. Предложиха й стипендия да учи и да се състезава за американски университет, но избра любовта.“ [caption id="attachment_172354" align="aligncenter" width="300"]сара боевска дъщерята на гълъбин боевски Снимка: ХотАрена[/caption] Точно заради спорта Сара видя как светът пред нея се срива. През 2011-а участие на турнир в Бразилия приключи с ужасяваща присъда за нейния баща. Гълъбин Боевски беше арестуван на летището в Сао Пауло по обвинение в трафик на 9 килограма кокаин. Тогава 15-годишното момиче получи разрешение да се прибере в България. Докато траеха съдебните битки на олимпийския шампион по вдигане на тежести, Сара се опита са продължи с тениса . Нейният талант не да намери продължение на елитно ниво. След прибирането на Гълъбин в България към края на 2013-а неговата дъщеря се ангажира със семейния бизнес. По това време Боевски все още беше собственик на едноименния фитнес център на стадион „Васил Левски". Докато тежкоатлетът се опитваше да закърпи своята пострадала репутация, давайки лични тренировки на фитнес маниаци, Сара стоеше на рецепцията и посрещаше клиентите. Годините след престоя в затвора не се отразиха добре на семейство Боевски. Всеки пое по собствен път, но единствено голямата дъщеря успя да промени изцяло своя живот и да се откъсне от мрачното минало, пише „България Днес“.