юли 02, 2024

Последна снимка: Матю Пери щракнат с мистериозна брюнетка в заведение 24 часа преди смъртта си - Фото

Ден преди да почине актьорът бил в заведение с мистериозна дама

https://kliuki.net/kliuki/posledna-snimka-matyu-peri-shtraknat-s-misteriozna-bryunetka-v-zavedenie-24-chasa-predi-smartta-si-foto/211993 Kliuki.net
Последна снимка: Матю Пери щракнат  с мистериозна брюнетка в заведение 24 часа преди смъртта си - Фото

Според сайтът Tmz Матю Пери бил засечен на обяд с непозната дама  А както става ясно от фотото  актьорът е във видимо добро настроение и нищо не предвещава, че му остава само ден живот.

Гостите, които се намирали по същото време в същия ресторант разказват пред медиите, че двойката седяла заедно повече от час и половина, обядвали и след това си тръгнали заедно.

Последна снимка: Матю Пери щракнат  с мистериозна брюнетка в заведение 24 часа преди смъртта си - Фото

Актьорът толкова бил вглъбен в разговора си с непознатата на публиката дама. Че дори не се докоснал до храната, нито до питието си.

Последна снимка: Матю Пери щракнат  с мистериозна брюнетка в заведение 24 часа преди смъртта си - Фото - Снимка 2

Хора от най-близкия кръг около Матю Пери разказаха пред изданието, че той напоследък се чувствал необичайно щастлив. Бил пълен с енергия и готов д се върне към работа и обичайните си задължения.

Снимките са направени на 27 октомври около 14:30 на обяд и нищо не предвещавало какво ще се случи само  след 24 часа. За съжаление Чандлър от ситккома „Приятели” бе намерен мъртъв следващия следобед в собствения си дом. Така, че все още скоропостижната му смърт за сега остава загадка. А аутопсията, която ще установи причината за кончината на Матю Пери може да отнеме няколко месеца.

Все още няма информация коя е била мистериозната гостенка, но със сигурност тя е била жената, която за последно го е видяла жив.

Източник и снимки: Tmz