април 20, 2024

Поверително от NL в схема със звездите - разкриха я и го свалят?!

https://kliuki.net/kliuki/poveritelno-ot-nl-v-shema-sas-zvezdite-razkriha-ya-i-go-svalyat/143649 Kliuki.net
Поверително от NL в схема със звездите - разкриха я и го свалят?!

Поверително от NL върти схема със звездите, което създава заблуда в зрителите

Поверително от NL е в схема със звездите!

Kliuki.net научи, че доскорошните съмнения за договорки между екипа на предаването и известните, се потвърждават.

[caption id="attachment_70442" align="alignright" width="300"]Поверително от NL Поверително от NL липсва в програмата на ТВ7[/caption]

Николета Лозанова не излъчва никакви папарашки находки, а само прави реклама на определени лица, писа изданието”Всеки ден”. Така тя всъщност създава заблуждение в зрителите, които през уикенда очакват поредната й доза скандални кадри.

До момента и без това в Поверително от NL не са успявали да сътворят сензация, колкото и да се мъчат, категорични са повечето пред екрана.

[caption id="attachment_70444" align="alignleft" width="300"]Поверително от NL Поверително от NL в схема със звездите, разкриха я[/caption]

А освен това, таблоидът е пред сваляне от програмата на ТВ7. Идната събота водещата няма да може да си покаже новото тоалетче, защото Поверително от NL е извадено от схемата.

Бърза проверка на сайта на медията показва, че нещата стоят именно по този начин. Вероятно причината е финалът на Къртицата, но ако рейтингът продължава да е все така нисък, бъдещето не е особено светло, признават от кухнята на ТВ7.

Въпреки хвалбите, че Поверително от NL ще предложи нещо ново, свежо и невиждано, се оказа, че на аудиторията се сервират изрезки от вестници, тук-таме някое преследване на пътя и „актуален гост”, който вече е обиколил студията.

Нито форматът, нито сценария е с нещо по-различен от останалите продукции в родния ефир.

Много скоро Лозанова ще се наложи да си търси друго поприще, тъй като има риск Поверително от NL окончателно да падне.