април 27, 2024

Предизвестен край: Меган Маркъл в криза, дистанцира се от Хари (Ще се разведат ли херцозите)

Херцогинята на Съсекс потъна вдън земя, покри се след излизането на книгата и казват, че е в криза

https://kliuki.net/kliuki/predizvesten-kray-megan-markal-v-kriza-distancira-se-ot-hari-shte-se-razvedat-li-hercozite/199447 Kliuki.net
Предизвестен край: Меган Маркъл в криза, дистанцира се от Хари (Ще се разведат ли херцозите)

Калифорнийската принцеса Меган смята, че ситуацията е изляла  извън контрол и е отишла твърде далече. Щетите, които им нанесе книгата „"Spare" са твърде големи, а Меган преживява тотална криза.

Експерти обсъждат какво всъщност се е случило с  бунтовната двойка.

На 25 януари в британския Daily Expres кралската експертка Катрин Макфилипс сподели нова информация за това какво се случва в живота на семейство Съсекс.

През последния месец шумът около Маркъл и нейния благоверен съпруг не стихва заради сензацията с издадената от него книга.  Но и двамата загубиха спокойствието, което цареше в дома им в Монтесито.

Оказа се, че има напрежение между съпрузите и то е вследствие на това, че Меган, която на шега наричат калифорнийската принцеса постепенно се дистанцира от срамното обсъждане на мемоарите на съпруга й. „Това ли ще е предизвестения край на приказката и това ли е знак, че разводът предстои, се питат почитатели на двойката.”

Предизвестен край: Меган Маркъл в криза, дистанцира се от Хари (Ще се разведат ли херцозите)

„Преди време херцогинята сподели с Опра, че с Хари са като  сол и  пипер – винаги са заедно. Сега обаче е видно, че Меган е решила да се разграничи от изказванията на съпруг си. Тя е уморена да обсъжда травмата му, а забелязвам, че Хари до сега постоянно подкрепяше нейните проекти и подкасти. Тя силно поддържаше промоционалната кампания на сериала в Нетфликс, но към книгата на мъжа й забелязваме пълен  игнор”, каза  Катрин Макфилипс.

Водещият Дан Уутен направи подобно изказване, като каза, че това е първия път когато Меган оценява какви щети са нанесли върху тях мемоарите на принца.

Вместо  сериозен материал  читателите получиха един материал, пълен с непроверени,  неверни факти, а и признания за злоупотреба с наркотици, халюцинации и доста интимни подробности.