юли 16, 2024

Преслава бременна?! Снимки от новия клип разкриват истината (+коментара й)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-bremenna-snimki-ot-noviya-klip-razkrivat-istinata-komentara-y/142657 Kliuki.net
Преслава бременна?! Снимки от новия клип разкриват истината (+коментара й)

Преслава бременна – дали наистина това е така, питат се от дни наред феновете й

Преслава бременна?!

[caption id="attachment_62181" align="alignright" width="300"]Преслава бременна?! Не - просто има коремче, защото е качила килограми Преслава бременна?! Не - просто има коремче, защото е качила килограми[/caption]

Отговорът се съдържа в най-новите снимки на певицата, а и тя сама каза цялата истина по темата, научи Kliuki.net.

Звездата на „Пайнер” е обвързана с Бирмата, но двамата все се крият за пред хората. Държат отношенията си в тайна, бъдещата им сватба също е обвита в мистерия.

[caption id="attachment_62182" align="alignleft" width="300"]Преслава отрече за бременност, снимките към новия й клип разкриват, че е напълняла Преслава отрече за бременност, снимките към новия й клип разкриват, че е напълняла[/caption]

През последните седмици гръмна слухът, че Преслава е бременна. Почитателите изпаднаха в недоумение и не спираха да я питат на страницата дали информацията е вярна. Всъщност Преслава е качила няколко килограма и най-сетне е дала повод за спокойствие на близките си.

Те бяха ужасно притеснени, защото тя се превърна в скелет, а по тази причина всички решиха, че коремчето й може да е знак за много по-щастливо събитие.

Преслава клипира „Режим неприлична” и фотосите разкриват, че е поналяла прелестите. Преслава бременна ли е в крайна сметка?! Не.

Изпълнителката сама опроверга твърдението и заяви, че скоро въобще не планира да става майка, защото ежедневието й било достатъчно натоварено, писа „24 часа”, предава изданието hotnews.bg.

Вечер тя също е нон-стоп по изяви и не намира време за друго, така че личният й живот засега е на второ място.

На 25 февруари тя ще се появи на сцената и на наградите на „Планета”, където има шанс да спечели доста от тях, но кои, ще разберем след броени дни.

За всички нейни фенове вече е повече от ясно, че скоро надали ще чуем „диагнозата” – Преслава бременна!