юли 27, 2024

Преслава бяга от България, купува вила в Дубай?

https://kliuki.net/kliuki/preslava-byaga-ot-balgariya-kupuva-vila-v-dubay/146141 Kliuki.net
Преслава бяга от България, купува вила в Дубай?

Преслава иска да избяга от бившия си и новата му

Преслава ще купува скъпа вила в Дубай! Тази новина гръмна в медийното пространство и взриви духовете сред останалите пайнерки. Анджелина Джоли и Брат Пит, Дейвид и Виктория Бекъм и много други световно известни личности притежават луксозни имоти там и може да станат съседи на певицата. Емирството е на мода сред столичния хайлайф и получи прозвището Квартала на София.

[caption id="attachment_89905" align="alignright" width="300"]Преслава може да се обзаведе с вила в Дубай Преслава може да се обзаведе с вила в Дубай[/caption]

В момента най-добре платената звезда на „ Пайнер“ е избягала от България и разпуска на изкуствения остров Палм Джумейра по покана на близко местно семейство, научихме от HotArena.net. Тя, заедно с приятелката си - плеймейтката Светлана Василева, са се настанили в 5- зведния ризорт „Анантара”, който е построен върху изкуствения остров.

Гостоприемните домакини платили солена сума за петдневен престой. Около 13 хиляди лева излиза пребиваването там за една нощ. Вилата в Персийския залив е много луксозна и разполага със спалня и хол, а банята е с прекрасна вана. Подът представлява стъклен панел, през който се вижда морската вода. Повечето от къщичките там са построени около басейни, вдълбани в самия остров, а други се показват над водата на морето.

Запознати споделят , че точно такава виличка от този ризорт е предложена на Преслава. Намерението на певицата да вложи парите си в такъв скъп имот не било окончателно и тя все още се чудела. За сведение на читателите ,тя притежава няколко апартамента в България.

Според хора от близкото обкръжение на изпълнителката на парчето „Водка с утеха“, фолк дивата трябвало да е на романтична почивка в Дубай с гаджето си Малката Бирма, с когото скъсаха скоро бурната си връзка. Вместо да се наслаждава на райското местенце, тя трудно преживява изневярата и раздялата с бившия си. Нищо – времето лекува всичко , казват изпатили.

Вместо да тъгува и бърше сълзи, за да прикрие мъката си Преслава се опитва да се забавлява. Плуване с делфини,приключения на екзотични сафарита и отмора на бели плажове ,с това се утешава Петя, както е паспортното име на фолк звездата.