декември 06, 2022

Преслава: Често чувах да шушукат колко съм дебела! (Проговори и за Бирмата)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-chesto-chuvah-da-shushukat-kolko-sam-debela-progovori-i-za-birmata/141945 Kliuki.net
Преслава: Често чувах да шушукат колко съм дебела! (Проговори и за Бирмата)

„Чаровно момиче, ама много дебела, бе“, и прочие подмятания биели по самочувствието на Преслава

[caption id="attachment_57132" align="alignleft" width="300"]Преслава Преслава: Често чувах да шушукат колко съм дебела! Още се притеснявам как изглеждам![/caption]

Преслава за първи път си позволи да говори свободно за отношенията си с гаджето Георги Станоев Бирмата, както и за проблемите с килограмите. Топ изпълнителката на Пайнер никога досега не е разкривала подробности около връзката си, пази ревностно личния си живот.

Ексклузивната изповед Преси сподели в интервю за Блясък. В началото въпросите се въртяха около драстичното й отслабване, за което певицата и друг път е говорила, но уклончиво. Този път подробно обясни за какво става въпрос, писа HotArena.net.

Комплекси

Всичко тръгнало, когато Преслава чула фенове да си шушукат на нейни участия, че е хубава, но трябва да отслабне.

Доста често до ушите на певицата стигали подобни подмятания и подигравки.

„Хубава е, ама да отслабне“, „Чаровно момиче, ама много дебела, бе“, и прочие подмятания биели по самочувствието на певицата.

[caption id="attachment_57134" align="alignright" width="246"]Преслава Преслава все още се притеснява да не изглежда дебела в някоя дреха[/caption]

Така постепенно Преслава започнала да ограничава храната и днес признава, че харесва крайния резултат.

Въпреки това, все още има притеснения за външния си вид: „Понякога се притеснявам какво ще облека, да не би да ме прави дебела. На снимките гледката е по-драматична, отколкото в действителност. Не съм толкова слаба чак“, твърди Преслава, което малко напомня на вманиачаването на анорексичките.

За Бирмата

Певицата се отпуска да говори за Георги Бирмата, като разкрива неизвестни досега подробности. Оказва се, че той е доста ревнив и двамата често си вдигат скандали, разделят се, пак се събират.

За любовта си към него, Преси казва: „Можем да се самоунищожим“. Тя не крие, че гаджето й е малко луд и толкова ревнив, че никой ухажор не смее да я припари.

Въпреки че много се обичат, засега не мислят за по-сериозни неща, тъй като са твърде различни характери.