март 29, 2024

Преслава дразни Бирмата от Дубай (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-drazni-birmata-ot-dubay-snimki/146125 Kliuki.net
Преслава дразни Бирмата от Дубай (Снимки)

Преслава замина на екзотична почивка, далеч от бившия сиПреслава отпраши за Дубай с приятелки, не пропуска да натрие носа на Бирмата

Преслава замина на екзотична ваканция в Дубай. Певицата е решила да се отдаде на няколко дена релакс, в компанията на близки приятелки. И разбира се, първата й работа още след пристигането й в екзотичната държава, беше да пусне доволно количество снимки колко добре си прекарва времето. И колко щастлива се чувства.

[caption id="attachment_89814" align="alignleft" width="300"]Преслава в Дубай Преслава в Дубай[/caption]

И макар да не го казва в прав текст, близките на звездата са убедени, че тя нарочно парадира със свободата си, за да дразни бившия си - Георги Станоев, по-известен като Жоро Бирмата. Двамата се разделиха повече от скандално след бурна и драматична връзка, за която и самата Преслава признава, че я е ограничавала и я е карала да се чувства зле. Затова почивката й с приятелките й със сигурност се отразява добре на сладураната.

Която нямаше много възможности да се забавлява с приятелки, докато беше заедно с бившия си. Заради огромната му ревност. И сега Преслава наваксва пропуснатото, при това с бързи темпове. Певицата е в Дубай заедно с група приятелки, едната от които е плеймейтката Светлана Василева. Дамската компания е решила да се глези по всички правила на лукса и доброто прекарване.

Госпожиците са си наели лимузина още на летището, която да ги откара до хотела им. Който също не пада по-долу от скъпарските им изисквания. Комплексът, в който нощуват Преслава и дружките й, се намира в луксозния Палм Джумейра и е категория четири звезди. Като в него има всякакви глезотии, които могат да зарадват всяка една дамска компания, научиха от Hotarena.net.

Преслава preslava dubai2