декември 06, 2022

Преслава и Бирмата с нова драма - разделиха се, а тя е сама на почивка!

https://kliuki.net/kliuki/preslava-i-birmata-s-nova-drama-razdeliha-se-a-tya-e-sama-na-pochivka/142932 Kliuki.net
Преслава и Бирмата с нова драма - разделиха се, а тя е сама на почивка!

Преслава и Бирмата изживяват нова драма, пак по негова вина, а тя е сама на почивка на Малдивите

Преслава и Бирмата изживяват нова драма – пак по негова вина, научи Kliuki.net!

Фолк звездата мира няма, откакто е с Жоро Станоев.

[caption id="attachment_64235" align="alignright" width="275"]Преслава и Бирмата с нова драма - разделиха се, а тя е сама на почивка на Малдивите Преслава и Бирмата с нова драма - разделиха се, а тя е сама на почивка на Малдивите[/caption]

Навръх празника на дамите той решил, че е време да си починат и приключил отношенията им внезапно.

Преслава отчаяна си събрла багажа и хукнала на почивка на Малдивите. Феновете й считаха, ч„е гаджето й най-после е проявил малко романтика и я завел на красивите плажове.

Истината се оказа съвсем различна – Преслава е сама и се утешава след като Бирмата отново й би шута, писа изданието HotArena.net по информация на „Всеки ден”. През това време Бирмата се е отдал на купони из столичните клубове, които включват и нежно присъствие, разказват запознати.

Преслава и Бирмата късат не за първи път, но тази любов е цяло изпитание за пайнерката.

Не е тайна, че по негова вина, тя се стопи неузнаваемо и вече разхожда кокали, вместо пищните си прелести. Сега явно й заби поредният нож в гърба, а това съвсем ще я съсипе, притесняват се близки и нейни верни почитатели.

Докато Бирмата се сваля с мацки, Преслава събира тен в чужбина, но когато се върне, тепърва ще се справя с историите, които е забъркал. „Може пък най-накрая да сложи окончателен край на тази мъчителна за нея история!”, надяват се загрижени за Преслава.

Иначе вече и кариерата й е на път да пострада, защото от отслабването, брюнетката загуби не само чар, но и глас, а това може да я изкара завинаги извън строя.

Дано си решат проблемите и да са щастливи, таят надежда други, които вярват в хубавата развръзка за Преслава и Бирмата.