март 25, 2023

Преслава изкриви краката си от слабост (Потресаващи нови снимки)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-izkrivi-krakata-si-ot-slabost-potresavashti-novi-snimki/142312 Kliuki.net
Преслава изкриви краката си от слабост (Потресаващи нови снимки)

Певицата съвсем се оля в манията си да отслабва, ужаси феновете със стърчащите си кокали

Визията на Преслава в последните месеци е сред най-обсъжданите теми в светското пространство. Пищната певица, която стана известна освен с гласовите си данни и с огромния си естествен бюст, се стопи до неузнаваемост. От някога сочната изпълнителка не е останало и следа, а самата тя не спира да твърди, че се чувства чудесно толкова слаба и няма никакво намерение да спира с напъните си да слабее още.

[caption id="attachment_59836" align="alignright" width="235"]Краката на Преслава се изкривиха от слабост Краката на Преслава се изкривиха от слабост[/caption]

Феновете на звездата обаче бяха ужасени от вида на любимката си на последното й участие. В популярна столична дискотека певицата се появи с къса рокличка, която не скриваше много от нея. Вместо да впечатли гостите обаче изпълнителката предизвика истински шок с кльощавите си крака, които стърчаха изпод тоалета й. Колената на Преслава буквално се бяха изкривили от слабост, превръщайки краката й в грозни, гриви кълки, останаха втрещени феновете.

"Трябва да напълнее, задължително! Не прилича на нищо в момента", коментират ужасените почитатели. Преслава обаче упорито отказва да се вслуша в мнението им и продължава със зверските диети.

[gallery link="file" ids="59837,59838"]