ноември 30, 2023

Преслава изпадна в шок: Какво направи неин фен?

Татуира си нейна песен

https://kliuki.net/kliuki/preslava-izpadna-v-shok-kakvo-napravi-nein-fen/209523 Kliuki.net
Преслава изпадна в шок: Какво направи неин фен?

По кожата на почитателя се появи песен на любимата певица.  Тя се трогна и запя парчето. Покрай  участие страстният поклонник я догонва. След като навива ръкава на ризата си, показва на своя идол татуиран баркод. Чалга изпълнителката бързо разбрала за какво става въпрос.

Тя извадила камерата на телефона, сканирала кода и отсреща зазвучал вечният й хит „Нямаш сърце“. Останала буквално без дъх при вида на тази гледка.

Фенът се опитал да изпее песента, но това само провокирало смехът на Преслава. Тя коментира, че както е започналo парчето, няма как да я продължи.

„Ти както я започна песента, аз не мога да продължа", шегува се изпълнителката. Тя констатира, че татуировката е топ, но от пеенето има още какво да се желае. Не може да скрие обаче, че е поласкана.

Куриозите по участията на Преслава са безброй. Наскоро й се наложи да връща пари за поздрав, защото нямала касов апарат. Всеизвестен факт е, че изпълнителите прикриват хонорарите си, за да не плащат данъци, но добричлийката явно не е от тези. Тя е една от най-скъпо платените в бранша и се радва на редица почитатели.

Източник: hotnews.bg