април 24, 2024

Преслава: Кариерата ми е по-важна от любовта

https://kliuki.net/kliuki/preslava-karierata-mi-e-po-vazhna-ot-lyubovta/146101 Kliuki.net
Преслава: Кариерата ми е по-важна от любовта

Преслава е категорична, че повече няма да поставя мъжа до себе си на първо място Преслава призна, че се е чувствала сама по време на връзката си с Жоро Бирмата

Преслава е категорична, че вече кариерата й е по-важна от любовта й. Певицата даде откровено интервю за предаването CoolT, в което говори както за професионалните си постижения, така и за несполуките си в любовния живот. Както добре знаете, изпълнителката имаше дълга и бурна връзка с Георги Станоев, по-известен като Жоро Бирмата.

[caption id="attachment_89686" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава[/caption]

Двамата се разделиха след редица скандали, а напоследък се чува, че въпреки бурната им любовна история, те все пак са решили да дадат още един шанс на отношенията си. Звездата на Пайнер категорично отказа да потвърди дали това действително е така или е само слух. Въпреки това обаче Преслава е категорична, че във всяка една своя връзка от тук нататък няма да допуска грешката да позволи на любовта да я обсеби, както това се е случило с богаташа. И ще дава предимство изключително и само на кариерата си.

Пред камерите на предаването Преслава заяви, че мъжът, който иска да е с нея, ще трябва да се съобрази с това й решение и да не се оплаква, че е на втори план. И макар да отказа да говори за Бирмата, звездата все пак спомена, че мъжът, с когото е имала дългогодишна връзка, не я е разбирал изобщо. И е настоявал тя да сложи кариерата си на заден план, за да бъде с него. А това я накарало да се чувства зле и сама във връзката си с въпросния господин.

Чието име не спомена, но най-верните й фенове се досетиха, че става въпрос именно за пловдивския богаташ. Който действително беше успял да я подтисне до такава степен, че Преситопочти не се усмихваше по участията си. За радост на почитателите й обаче любимката им отново си възвърна блестящата форма.