април 25, 2024

Преслава колабира в дискотека! Викаха Бърза помощ!

https://kliuki.net/kliuki/preslava-kolabira-v-diskoteka-vikaha-barza-pomosht/142341 Kliuki.net
Преслава колабира в дискотека! Викаха Бърза помощ!

Преслава припаднала в тоалетната на клуб, лекарите не можели да повярват, че се е докарала дотам

  [caption id="attachment_60012" align="alignleft" width="300"]Преслава Преслава колабира, викаха Бърза помощ[/caption]

Преслава е припаднала в тоалетната на дискотека. Изпълнителката била намерена в безсъзнание и от заведението веднага извикали Бърза помощ. Първоначално всички помислили, че й е паднало кръвното от недояждане, но в последствие друга версия взима превес.

„Не можем да повярваме, че се е докарала дотам“, коментират неофициално лекари от Бърза помощ“, пред „Всеки ден“, цитира HotArena.net. Медиците обясняват, че са преливали кръв на певицата и положението наистина било много сериозно. „За малко да я изтървем“, разказват пред медията.

Според изданието причина за припадъка е дрога и това далеч не е първият случай, в който Преди припада в клуб. „Собствениците са вдигнали ръце от нея. Винаги са на тръни, че може пак да стане някой инцидент. И друг пък са я намирали в тоалетната в окаяно състояние. От белото е“, разказват запознати.

В бранша всички били наясно с пристрастяването на певицата, като дори вече й лепнали прякор: „Преси Белото“. Нейни дружки споделят, че самата Преслава не осъзнава как си вреди и че положението й е сериозно. Именно това била и причината да отслабне толкова драстично.

Kliuki.net не се наема да прави категорични твърдения, а само се позовава на източници.