април 25, 2024

Преслава крие новия си от страх от Бирмата

https://kliuki.net/kliuki/preslava-krie-noviya-si-ot-strah-ot-birmata/146332 Kliuki.net
Преслава крие новия си от страх от Бирмата

Преслава се бои от гнева и ревността на бившия си

Преслава пази в дълбока тайна новото си гадже. И защо ли? Запознати говорят, че се страхува от спрягания за екс неин любим Георги Станоев – Бирмата. Често изпитвала гнева на ревнивеца върху себе си, тя много добре знае как реагира и как се отнася той към ухажорите й. А в случая иде реч за човека, заел доскорошното му място до фаталната дама.

[caption id="attachment_91065" align="alignleft" width="300"]Преслава се бои от гнева на Бирмата Преслава се бои от гнева на Бирмата[/caption]

Нищо чудно, ако Бирмата разбере кой е новият мъж до Преслава, сериозно да го понатупа. И съвсем преднамерено и нарочно, певицата не иска да се шуми около новата й връзка, научиха от Hotarena.net.

Затова за новото й гадже, освен че е богаташ (естествено), се знае твърде малко, поне засега. Говори се, че е по-голям от Преслава, за разлика от по-младия от нея Станоев, много богат, че той е финансирал почивката й в Дубай. Осигурил е и неотдавнашното й пътуване до Италия и дори я придружил. Според запознати, всичко е било толкова добре и дълбоко „законспiрирано”, че така и не се разбрало кой е тайнственият любовник, тъй като около красивата жена непрекъснато кръжали няколко мъже. Е, разбира се компания й правили и нейни приятелки, посветени в голямата тайна на влюбената певица.

Но близки до Преслава говорят, че тя все още тъгува по бившия си любим. Дали за да забрави Бирмата побърза да го замени с нов богаташ и кара на принципа клин клин избива. Слуховете говорят, че ревнивецът още не е излязъл от сърцето й, но гласовитата певица иска по-бързо да загърби и забрави неприятностите, струпали се на главата й след постоянните му изцепки. Дали, рисковано е дори да гадаем как ще се развият събитията по-нататък. Фразата „ Вземи ме, убий ме, обичам те !”, стана култова. За кого е валидна сега, завесата трябва да повдигне самата Преслава.