март 29, 2024

Преслава омая индийски богаташ в Дубай

https://kliuki.net/kliuki/preslava-omaya-indiyski-bogatash-v-dubay/146178 Kliuki.net
Преслава омая индийски богаташ в Дубай

Преслава успя да омае богаташ по време на почивката си

Преслава в Дубай, едва ли това е новина. Изненадата е, че е омаяла нов богаташ скоро след раздялата си с Бирмата. Според витаещите в публичното пространство слухове това е богат индиец, с когото са се засекли по време на разходки на Преслава в чужбина. Говори се, че той е очарован от пайнерката, а може би и влюбен, защото е поел всички нейни разходи в приказен и ужасно скъп Дубай.

[caption id="attachment_90166" align="alignright" width="300"]Преслава се забавлява в Дубай Преслава се забавлява в Дубай[/caption]

А певицата е там заедно с приятелки, една от които е плейметката Светлана Василева. Индиецът финансирал не само екзотичното пътуване, а и проекта на гласовитата певица за нов клип. Разбира се като всяка жена и Преслава обича да бъде глезена и обгрижвана, да бъде център на мъжкото внимание. И то какво.

Нека погледнем снимките. Дружките пред и вътре в луксозната розова лимузина, светлините на нощен Дубай, знойната певица сред горещите пясъци на пустинята. Навярно подвластна на емоциите си и очарована от космополитния град и красивия Персийски залив тя е побързала да публикува свои снимки от пътуването си в Дубай. Дали е така? Според слуховете с тези снимки и с щастливото си излъчване пайнерката е искала да подразни бившия си, за момента, приятел Бирмата. Разбира се, че когато човек обича има и ревност, а и никой не бива да съди кралицата на поп фолка.

А бившето й гадже не пропуска да й даде повод за ревност. Не успял да замине за Дубай след поредния скандал между двамата, Георги Станоев е отпътувал за Лондон, научиха от Hotarena.net. Там той не е сам и не си е губи времето, а е купонясвал в лондонски барове. Но едва ли пие водка за утеха. Злите езици говорят, че неверният мъж има ново завоевание, утешава се в прегръдките на моделка.

Дали ще преглътне тази обида успялата певица или ще даде шанс на новия си богат ухажор, времето ще покаже. Засега, както твърди самата, тя не смята да се обвързва.

preslava dubai1 preslava dubai3