април 20, 2024

Преслава отново в прегръдките на Фики, напук на Бирмата (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-otnovo-v-pregradkite-na-fiki-napuk-na-birmata-snimka/146316 Kliuki.net
Преслава отново в прегръдките на Фики, напук на Бирмата (Снимка)

Преслава пак завъртя главата на ФикиПалавата фолк фурия Преслава цъфна отново в прегръдките на Фики Стораро

Фолкаджийката погажда подли номера на бившето си гадже Георги Станоев-Бирмата. Целта й е да го накара да ревнува и страда, тъй като добре познава избухливия му нрав.

[caption id="attachment_90987" align="alignright" width="300"]Преслава пак се натиска с Фики Преслава пак се натиска с Фики[/caption]

На афтърпартито, след връчването на големите награди на „Пайнер, мелето което се разрази в известен столичен клуб бе заради леконравното поведение на Преслава с колегата й Фики, с когото не преставаше да се натиска и целува. Раздразненият Станоев преби Стораро-младши и бе изритан от охраната.

Преслава не престава да флиртува и да дразни бившия си, като иска да му отмъсти и за слуховете, които се появиха, за забежката на Станоев с една моделка в Лондон. Демонстративно се натиска с Фики, за да страда Жоро, коментират нейни близки.

Преслава не престава да залива мрежата със свои снимки в обятията на Фикрет. Между двамата няма нищо, тя просто прави напук на предишната си половинка.

Вече две седмици след произшествието гласовитата пайнерка продължава с дяволиите си, видяха от hotarena.net. Преди два дни, едрогърдата певица продължи да атакува интернет пространството, като публикува фотография, на която двамата с Стораро-младши се натискат и пушат наргиле. Колегата й е вперил страстен поглед в нея, а тя очебийно изпитва голямо удоволствие от вниманието, което получава. Снимката е от вечерта на големия побой, след раздаването на годишните награди на тв Планета.

Такива са Преслава и Бирмата, споделят техни познати. Като куче и котка са, докато бяха заедно. Непрекъснато се карат, непрекъснато се разделят и си погаждат номера. Двамата са със силни характери и с волни души. Любовта между тях е невъзможна, защото никой не отстъпва и иска да подчини другия, а това ги убива, загрижено доверяват близки приятели.