април 30, 2024

Преслава плаши фенове - несъразмерна глава и кльощаво тяло (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-plashi-fenove-nesarazmerna-glava-i-klyoshtavo-tyalo-snimki/142823 Kliuki.net
Преслава плаши фенове - несъразмерна глава и кльощаво тяло (Снимки)

Преслава съвсем се е свършила, главата й изглежда като прикачена на чуждо тяло

Преслава продължава със строгите диети, на които се подлага, за да отслабне. Една от любимките на публиката дотолкова се е вманиачила да няма и грам тлъстинка по нея, че с всяко свое следващо участие буквално плаши феновете с вида си. На едно от последните си участия звездата ужаси гостите в популярна столична дискотека със съвсем изпосталялото си тяло.

[caption id="attachment_63415" align="alignright" width="246"]Преслава отслабва все повече Преслава отслабва все повече[/caption]

Краката като вейки, които се подаваха от роклята, бяха нищо, сравнение с цялостната визия на Преслава. Бдителни фенове забелязаха, че главата на любимката им е буквално като прикачена към тялото й. "Толкова е отслабнала, че главата й изглежда несъразмерна с тялото й", коментираха озадачени почитатели. Феновете не спират с призивите си към Преслава да се вземе в ръце и да започне да се храни, за да качи поне няколко килца.

"Преди ми харесваше повече", са най-честите коментари в нета за новата, слаба Преслава. Самата изпълнителка обаче не се трогва особено от мнението на феновете си. Звездата не спира да изтъква, че никога не се е чувствала толкова красива и толкова добре. Не на последно място, Преслава разкрива, че гаджето й - Жоро Бирмата, я харесва изключително много в сегашния й вид.

"Е, щом Бирмата я иска слаба, какво да се прави", вдигат рамене форумци.

[gallery link="file" ids="63416,63417,63418"]