април 19, 2024

Преслава прави кански усилия да задържи предмет с ръка

https://kliuki.net/kliuki/preslava-pravi-kanski-usiliya-da-zadarzhi-predmet-s-raka/143901 Kliuki.net
Преслава прави кански усилия да задържи предмет с ръка

Преслава е толкова слаботелесна, че не може и един предмет в ръка да задържи

Преслава е в критично състояние – толкова е слаботелесна, че едва държи предмет с ръка, забеляза Kliuki.net.

На последното участие на певицата, всички празнуваха победата на Левски, там бяха и играчите с купата. Тити Папазов купонясваше редом с отбора си, а Преслава беше помолена да вдигне наградата и да я щракнат за спомен.

[caption id="attachment_72577" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава прави кански усилия, за да държи купата в ръка[/caption]

Тогава настъпи такава суматоха, защото Преслава не само, че трудно успя да го стори, но и се наложиха кански усилия, за да устои няколко секунди пред апаратите.

„Ужасът е голям, Преслава трепереше цялата, а нямаше как да остави микрофона и да я хване с две ръце... Горката, наистина я съжалих вече, но сама си е виновна...”, реагираха нейни почитатели, които са втрещени от вида на Преслава.

Колкото и тя да твърди, че тренира и е в отлична физическа форма, вижда се, че мускулчетата й са като на пиленце. А прекаленото отслабване си е казало тежката дума.

Кокалите на Преслава стърчат отвсякъде, всичко по нея сякаш се е изкривило и погрозняло. Явно звездата няма да си вземе поука и ще продължава да си създава рискове за здравето. Дали любовта е причина за визията на Преслава или не, тя засега не казва...

Тя просто не си признава, че има проблем. Дори се ядосва, когато я питат, което допълнително подсказва, че темата е особено деликатна за нея.

Така или иначе, силите на Преслава вече са на предела – вижте сами!