април 25, 2024

Преслава прави на пук на Бирмата - ето как

https://kliuki.net/kliuki/preslava-pravi-na-puk-na-birmata-eto-kak/146283 Kliuki.net
Преслава прави на пук на Бирмата - ето как

Преслава целенасочено тормози Бирмата

Преслава непрекъснато дразни Бирмата с поведението си. Да се върнем на пословичния побой в заведение в студенски град, който певицата предизвика главно с фриволното си поведение. Милувки, прегръдки, целувки с Фъки, а и Стораро младши не остана по-назад. И реакцията на ревнивия Георги Станоев-Бирмата не закъсня. Започна меле, а след мелето – болница за пострадалите.

[caption id="attachment_90831" align="alignright" width="300"]Преслава обича да дразни Бирмата Преслава обича да дразни Бирмата[/caption]

Но гласовитата певица не престава да дразни Бирмата, обикновено публично, по време на своите участия, въпреки че знае за присъствието на влюбения и ревнив мъж там, говорят близки до тях. И почти винаги, след края на всяка изява на Преслава, двамата стигат до пререкания и скандали.

Екшън, заради провокативната певица се разигра и през лятото на миналата година. Отново Бирмата пусна в действие шамари и юмруци. Отново не мина без потърпевши.

Цялата им връзка прилича на игра на иди си ела си, а самата Преслава споделя, че са като куче и котка. Непрекъснато се карат, непрекъснато се разделят и събират. Любовта им е като наказание, споделят запознати, въпреки че страстта и силното привличане ги държат заедно. И двамата са твърди характери, независими по душа. Преслава не понася всемъзможните опити на влюбения мъж да я подчини на себе си, затова му прави на пук, дразни го като под носа му флиртува с други мъже. С провокативното си поведение непрекъснато го предизвиква, научиха от Hotarena.net.

Дори се говори, че двамата осъзнават колко им е трудно да продължават да са заедно, близки до двойката определят връзката им като авантюра, а любовта между тях като невъможна.

Напоследък слуховете свързват Станоев с други жени, чу се и за забежки от страна на Преслава. Може би са на вълна иди си... до следващото ела си.