май 26, 2024

Преслава разхожда кученцето си, фенове: Грозна си! (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-razhozhda-kuchenceto-si-fenove-grozna-si-snimki/144354 Kliuki.net
Преслава разхожда кученцето си, фенове: Грозна си! (Снимки)

Преслава за пореден път отнесе негативни коментари за прекалено слабото си тяло

Преслава е заприличала на скелет, това не е тайна за никого. Певицата дотолкова се е вманиачила да бъде слаба, че краката й повече изглеждат като две солетки отколкото като крака на млада жена. Досега обаче феновете на звездата я оправдаха с мотива, че всеки има право да изглежда както си иска.

[caption id="attachment_78251" align="alignleft" width="300"]Преслава отнесе грозни критики за визията си Преслава отнесе грозни критики за визията си[/caption]

Дори и на тях обаче им дойдоха в повече последните снимки на Преслава. На тях звездата разхожда кученцето си, облечено небрежно с къси панталонки и маратонки. Именно това, което се подаваше под панталонките втрещи потребителите. Краката на Преслава са станали дори още по-кльощави, ако това изобщо е възможно. Тази гледка никак не се понрави на форумци, които този път не спестиха острите си критики към изпълнителката. Някои от които са си направо обидни.

"Гласът страхотен, тялото ужасно", "Кошмар, толкова слаба!", "Грозна анорексичка", са бруталните оценки на феновете. На които явно им писна да се мъчат да убеждават с добро любимката си да започне да се храни, за да наддаде някое и друго килце.

"Знае ли човек, може пък да обърне внимание на обидите, като не се трогва от съветите", смеят се потребителите.

[gallery link="file" ids="78252,78253"]