май 20, 2024

Преслава развълнувана от Бирмата - получи отсега подарък за Свети Валентин!

https://kliuki.net/kliuki/preslava-razvalnuvana-ot-birmata-poluchi-otsega-podarak-za-sveti-valentin/142605 Kliuki.net
Преслава развълнувана от Бирмата - получи отсега подарък за Свети Валентин!

Преслава получи страхотна изненада отсега – Бирмата я дари с огромен мечок

Преслава ще е много ухажвана и доволна на Свети Валентин, забеляза Kliuki.net!

Фолк звездата отсега получи подарък от Бирмата.

[caption id="attachment_61804" align="alignright" width="225"]Преслава развълнувана от Бирмата - ето какъв подарък получи отсега за Свети Валентин Преслава развълнувана от Бирмата - ето какъв подарък получи отсега за Свети Валентин[/caption]

Огромният мечок, с който тя се похвали в мрежата, върви с надпис „целувка” на английски.

Със сигурност всеки кавалер би бил щастлив да накара точно Преслава да се усмихва. Звездата пък не пропусна да подскаже, че очаква с нетърпение празника, защото е влюбена и много разчита да си прекара добре.

Засега не е ясно дали ще го съчетае със свое участие или ще избере да го прекара само с мъжа до себе си Бирмата. Преслава държи в тайна връзката си, а двамата не позволяват дори техни общи снимки да излизат по медиите.

Всичко това обаче надали ще продължи дълго, особено ако решат официално да скрепят отношенията си, шушукат в светските среди. Тогава няма начин да не започнат да се показват като двойка, въпреки че Бирмата държи на дискретността.

Преслава пък доста се измъчи покрай него, но явно си го обича и все така не се отказва от близост. В момента тя е на върха на кариерата си, така че може да си позволи да се оттегли за известно време и да създаде семейство, надяват се и нейни близки.

Дали това най-сетне ще се случи през 2014-та, остава да разберем, но при всички случаи Преслава ще изкара страхотно на Свети Валентин.

Вижте какъв подарък получи от Бирмата и как си го гушка Преслава!