юли 14, 2024

Преслава с ново гадже и нова визия след Бирмата

https://kliuki.net/kliuki/preslava-s-novo-gadzhe-i-nova-viziya-sled-birmata/146300 Kliuki.net
Преслава с ново гадже и нова визия след Бирмата

Преслава грее от щастие след цирковете с Бирмата

Преслава с новата си визия пак притесни своите близки. Тя отново драстично отслабна, след като малко беше се възстановила. Но сега причината не са скандалите, събиранията и разделите с доскорошния й приятел Георги Станоев-Бирмата, а новата й любов. Гласовитата добричлийка толкова се е увлякла по новото си гадже, че направо линее от любов. За връхлетелите я емоции и силни чувства пише в социалния си профил самата „изгаряща” от новата си тръпка красавица.

[caption id="attachment_90905" align="alignright" width="300"]Преслава слабее все повече Преслава слабее все повече[/caption]

Слабата й визия обаче никак не се понрави, а шокира почитателите й, които смятат, че красавицата от суета е станала роб на диетите. Нейни фенове дори си позволяват да коментират по-грубо и обидно сегашния й външен вид, защото не знаят, че в основата на слабеенето на Преслава е връхлетялата я любов към новото гадже.

Макар и да слабее заради вълненията и новия любим, тя е на седмото небе от щастие, говорят запознати. Но кой е загадъчният мъж до нея, който я кара така да грее и сияе? Засега певицата пази в дълбока тайна името му, споделя само, че съвсем отскоро са заедно и той я прави много, много щастлива. Явно не иска да изкарва на показ личния си живот, имайки предвид горчивия опит от предишната си връзка с Бирмата.

ПреславаБлизки до певицата споделят, че красивата брюнетка се е страхувала, че след бурната връзка и скандална раздяла със Станоев няма да може да погледне и обикне другиго. Струвало й се е, че трябва да минат не месеци, а години докато стане готова да допусне до себе си някой друг. Но сега се радва, че бързо е загърбила и преживяла многото разочарования в предишната си връзка и се наслаждава на щастието и новата си любов, научиха от hotarena.net.Преслава