март 28, 2024

Преслава с огромни синини след мелето с Бирмата (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-s-ogromni-sinini-sled-meleto-s-birmata-snimki/146256 Kliuki.net
Преслава с огромни синини след мелето с Бирмата (Снимки)

Преслава успя да скрие драскотините по лицето си с грим, ама тези по тялото няма как

Преслава със синини след побоя в Студентски град; за него вече подробно информирахме редовните си читатели. Певицата на годината на Пайнер сама качи на страницата си в социалната мрежа свои снимки от участия след неприятната случка. На един от фотосите леко се забелязват синините върху слабата й ръка, въпреки мазилата и гримовете на килограм по нея.

[caption id="attachment_90637" align="alignright" width="300"]По ръцете на Преслава има петна като синини По ръцете на Преслава има петна като синини[/caption]

Заради многобройните си изяви и участия пред публика, гласовитата певица по всякакъв начин се стреми да прикрие издайническите белези, говорят близки до нея почитатели. Широката усмивка и видима демонстрация на супер настроение са също част от „макиажа”. Все пак Преслава освен талантлива певица е и истински професионалист.

Още при първата си публична изява на другата вечер след неприятния инцидент, провокиран от ревнивия й любим, тя сияееше за феновете си и се раздаваше до последно за тях. Това предизвика различни коментарии, най-натрапващият се от които беше, че тя окончателно е скъсала с дългогодишния си приятел Георги Станоев-малката Бирма. Не й пукало за неговите изцепки.

ПреславаС поведението си всячески се опитаваше да ни убеди, че не я притесняват последвалите му изневери, постоянните компании на други жени през този кратък период на раздяла между двамата. Сякаш всичко в нея говореше, че синините по-бавно ще избледнеят, отколкото чувставата й към Бирмата, че напълно го е забравила, че едва ли не с един замах му е обърнала гръб.

Но какво показаха развилите се по-нататък събития с двамата наши герои. Нито тръпката, нито чувствата между тях са угаснали. Преслава бързо, бързо забрави за последните „изяви” на Бирмата, загърби намеренията си да започне нов живот на чисто, без дългогодишния си приятел, без неговите непрекъснати и понякога агресивни изблици на ревност. Близки до двойката споделят, че ревнивецът умилостивил Преслава с щедрия подарък, с който я изненадал, издават от hotarena.net. Вече писахме за супер скъпарското и луксозно черно Порше.

Явно милионерският син знае как по-бързо да върне любимата до себе си.