април 20, 2024

Преслава се състари от диети (Лична снимка)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-se-sastari-ot-dieti-lichna-snimka/145526 Kliuki.net
Преслава се състари от диети (Лична снимка)

Преслава стряска с тъмни кръгове под очите и състарена кожаПреслава съсипва здравето и визията си с постоянните диети

Преслава се съсипва със зверските си диети. Освен, че е заприличала на скелет в тялото, певицата изглежда и ужасно състарена в лицето заради постоянните хранителни режими, на които се подлага. Това се вижда повече от ясно на селфи, което певицата си направи с телефона си. И което не е обработено, за разлика от снимките от фотосесиите и клиповете й.

[caption id="attachment_85804" align="alignright" width="300"]Преслава в действителност (вляво) и с фотошоп Преслава в действителност (вляво) и с фотошоп[/caption]

Кадърът показва измъченото лице на Преслава, на което се виждат тъмни кръгове под очите й. Кожата й също изглежда доста повехнала и с бръчици. Което е необичайно предвид факта, че изпълнителката все още е едва на 30 години. Въпреки многото грим, ясно се вижда и бледия тен на Преслава, както и чертите й, изпъкнали от прекомерната слабост. Повече от очевидно е, че в ежедневието си любимката на феновете е плашещо различна, видяха от hotarena.net. Освен слаба, изпълнителката изглежда и безкрайно изтормозена. Специалисти коментират, че единствената причина за това са зверските диети, които Преслава нон стоп пази.

И които, в съчетание с постоянните й ангажименти, които й докарват стрес и преумора, изтощават организма й неимоверно. Както знаете, от месеци в светското пространство се коментира, че пайнерката е на ръба на анорексията заради манията си да бъде слаба.

Тялото на някога пищната Преслава е заприличало на скелет, а от естественият й бюст няма и следа. Феновете на певицата не спирал да я молят да започне да се храни, за да върне поне малко от килограмите си. "На нищо не прилича така, преди беше много по-хубава", категорични са почитателите на звездата.

Които се надяват, че любимката им ще се вслуша в молбите им и ще зареже ограниченията.