март 22, 2023

Преслава си намалила бюста заради тумор!

https://kliuki.net/kliuki/preslava-si-namalila-byusta-zaradi-tumor/145694 Kliuki.net
Преслава си намалила бюста заради тумор!

Преслава се подложила на операция, за да премахне образуванието

Преслава е била принудена да си намали бюста

Преслава разкри болезнен факт от живота си, за който никой от феновете й не подозираше. Оказа се, че преди време певицата е била оперирана от тумор в гърдата и именно това е причината да намали бюста си. Досега изпълнителката твърдеше, че е намалила гръдната си обиколка единствено и само от естетическа гледна точка, тъй като огромният бюст й е създавал постоянен дискомфорт.

[caption id="attachment_86871" align="alignleft" width="300"]Преслава е била принудена да намали бюста си Преслава е била принудена да намали бюста си[/caption]

Звездата винаги се е оплаквала, че заради прекалено големите си гърди изпитва постоянни болки в кръста и заради това е решила да ги намали. Истината обаче е, че Преслава е била принудена да се подложи на операция, след като съвсем случайно напипала бучка в едната си гърда.

Певицата веднага отишла на лекар, който все пак я успокоил, че образуванието е доброкачествено и не е смъртоносно. Въпреки това обаче хирургическата намеса била повече от задължителна, научиха от Hotarena.net. Тъй като не искала да се вдига излишен шум около нея в този момент, Преслава решила да излъже за причината за операцията, издават я нейни близки.

За щастие, всичко минало успешно, а медиците успокоили звездата, че шансът подобно образувание да се появи отново, е минимален. Припомняме ви, че бюстът не Преслава е не по-малко известен от творчеството й. В началото на кариерата си звездата можеше да се похвали с цели 106 см обиколка на гърдите, което автоматично й заслужи титлата за най-голям естествен бюст в гилдията.

В последствие певицата обяви, че иска да го намали, което, както разбрахме, е било наложително. Покрай постоянните си зверски диети обаче звездата съвсем се стопи и от някога пищният й бюст днес не е останала и следа. За ужас на феновете й.