ноември 29, 2023

Преслава слабее опасно заради непрекъснат тормоз – виж какво изживява!

https://kliuki.net/kliuki/preslava-slabee-opasno-zaradi-neprekasnat-tormoz-vizh-kakvo-izzhivyava/142697 Kliuki.net
Преслава слабее опасно заради непрекъснат тормоз – виж какво изживява!

Преслава слабее опасно заради непрекъснат тормоз от страна на Бирмата

Преслава слабее опасно заради непрекъснат тормоз, научи Kliuki.net!

Фолк певицата е толкова зле, че вече тревожи не само близките си, но и колежките. Трудните й отношения с Бирмата въобще не са тайна за никого, писа изданието HotArena.net.

[caption id="attachment_62418" align="alignright" width="300"]Преслава слабее опасно - подложена е на тормоз от Бирмата Преслава слабее опасно - подложена е на тормоз от Бирмата[/caption]

Оказва се, че Преслава изживява не само психическо насилие, но и физическо, споделят пред „Уикенд” запознати с връзката на звездата. Наскоро в елитно столично заведение Преслава се появила в компанията на Бирмата и техни приятели.

В разгара на вечерта красавицата била унижена пред всички със звучен шамар, който Бирмата й забил от нищото. Скандалната случка останала в тайна за медиите, но познати на Преслава се разприказвали и тя лъснала наяве.

Не за първи път Жоро Бирмата посяга на Преслава, твърдят отлично информирани. „Щом го правят пред хората, представете си какво става у тях, когато са сами в къщата му!”, категорични са те.

Всъщност именно Бирмата има вина за това положение с визията й - Преслава слабее и вехне с месеци наред. Още в началото той я обиждал, че е дебела, затова тя била твърдо решена да влезе във форма. Имало дни наред, в които Преслава не хапвала абсолютно нищо, за да му угоди и да изглежда добре.

Някои собственици на клубове също са вдигнали ръце от нея, защото се притеснявали, че Преслава е толкова немощна, че може да припадне на сцената. Преслава обаче е толкова хлътнала по Бирмата, че не давала никой дума да й каже как трябва да се откаже от него…

Намесил се дори шефът й Митко Пайнера, но изпълнителката отказала да слуша съветите му. Със сигурност тя претърпява голяма лична криза и нищо чудно няма в това, че Преслава слабее