февруари 02, 2023

Преслава след Бирмата: Искам да живея!

https://kliuki.net/kliuki/preslava-sled-birmata-iskam-da-zhiveya/146416 Kliuki.net
Преслава след Бирмата: Искам да живея!

Преслава иска да забрави кошмарното си минало с бившия си

Фолкфурията Преслава грее и се чувства щастлива след раздялата си с бившето си гадже Георги Станоев-Бирмата.

Тя изглежда като преродена и усмивката не слиза от лицето й. В свое интервю гласовитата добричлийка споделя, че често се забавлява с приятели и не тъгува за предишната си връзка с богаташа Станоев.

[caption id="attachment_91449" align="alignleft" width="300"]Преслава се чувства като нова след раздялата Преслава се чувства като нова след раздялата[/caption]

Преслава е решила да вземе всичко от живота, а не да робува на определени стереотипи. Може дори да я срещнете облечена небрежно по улиците, споделят нейните фенове. Свободата я изпълва с блаженство и желание за всякакви лудории. Това е нова Преслава, рядко сме я виждали такава, коментират доброжелателите.

Като вече знаете хитовата певица Преслава и Жоро-Бирмата имаха връзка, която бе доста трудна и скандалите между двамата пълнеха жълтите страници на медиите. Техните отношения бяха много сложни, заради доста опърничавите характери на фолк певицата и пернишкия богаташ. Според близки до известната двойка, Бирмата жестоко ревнувал Преси, но сам не й оставал верен, а тровел живота й с непрекъснати кръшкания с други жени. Ревността и изневерите задушават и потискат свободолюбивата изпълнителка на „Пайнер“.

Освободена от оковите на обременяващата си връзка Преслава радва феновете си с нови проекти. Преди няколко дена тя представи за първи път дуета си с Ваня „Нокаут“. Фолк изпълнителките са вложили много труд и ентусиазъм във видеото и песента и зарадваха хилядите си фенове.

Двете са приятелки отдавна, но това е първата им изява заедно, научиха от hotnews.bg.

Освен кариерата, Преси не забравя и семейството си в Добрич. Тя неведнъж е споделяла колко много ги обича и колко и е трудно да живее далеч от тях. Родителите й пък са доволни, че любимата им щерка е отново лъчезарна и щастлива.