март 29, 2024

Преслава страда и пак се напи като кирка!

https://kliuki.net/kliuki/preslava-strada-i-pak-se-napi-kato-kirka/136488 Kliuki.net
Преслава страда и пак се напи като кирка!

Запоят на Преслава из морските барове продължава! Има си причини!

За пореден път Преслава е видяна пияна като кирка в бар на родното Черноморие.

Усмихнатото момиче на поп-фолка, след като унищожила здраво количество шотове с текила, пресушила 2-3 „водки с утеха”,  завършила серията с отлежало уиски и така се нарязала, че можел да й завиди всеки уважаващ себе си алкохолик!

[caption id="attachment_7748" align="alignright" width="217"]преслава От мъка или от умора се напива хубавото Преси ?![/caption]

Причините за все по-честите пиянски рекорди на Преси според злите езици можели да бъдат две.

Едната била, че сега е сезонът на участията и певицата работела дълги часове през ноща, което ужасно много я изморявало. Това разбира се не може да бъде никакво оправдание.

Другата причина обаче, която била по-вероятна е депресията, налегнала Преслава, заради раздялата й с Жоро Бирмата, от която тя още не успявала да дойде на себе си.

Според близки до певицата, тя все още не можела да прежали бившето си гадже, нито начина по който той най-безцеремонно я изритал от живота си. Причината не била жена. Просто на Бирмата му писнало да бъде третиран като „касичката” на Пресито, плащаща скъпите парцалки и капризи на пайнерката, която все мрънкала, че иска нещо. И така Преси се оказала без гадже и без касичка!

Това ужасно я разстроило и още не можела да преживее разочарованието от раздялата.

Защо се напива Преслава, от умора или дави мъката в алкохол?!

Като си хване друго гадже ще разберем.

И определено няма да чакаме дълго, красавици като нея не остават за дълго сами!